To je to što me zanima!

Ubila svoju sestričnu: 'Ivana se povukla u sebe i ne komunicira'

Ivana Čude (27) osumnjičena je da ubila sestričnu Saru Čirjak (14). Ivanina odvjetnica po službenoj dužnosti kaže da se s njom ne može komunicirati. Ivana je sestričnu ubola dva puta u prsa dok je spavala
Vidi originalni članak

Sudac istrage odredio je jednomjesečni pritvor Ivani Čudi (27), osumnjičenoj da je ubila sestričnu Saru Čirjak (14). Hladna lica, slomljena Ivana se povukla u sebe te ne komunicira.

Nakon ispitivanja u tužiteljstvu zbog sumnje da je u utorak ujutro na obiteljskom ranču Mala Mila u Žuljinama kraj Lovinca u Lici ubila sestričnu Saru Čirjak (14) iz Zadra, Ivanu su policajci odveli na saslušanje kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Karlovcu. On joj je odredio jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi mogla utjecati na svjedoke te zbog osobito teških okolnosti kaznenog djela.

- Osobite teške okolnosti su činjenica da je ubijena dijete od tek 14 godina na početku života te da je usmrćena dok je ležala na krevetu - rekao je istražni sudac Ivan Perković. Ivani je dodijeljena odvjetnica po službenoj dužnosti Vlasta Jurišić. Ona kaže da je nakon određivanja pritvora Ivana slomljena te ni s kim ne komunicira.

- Nalazi se u nekakvom depresivnom stanju. Ne razgovara ni s kim, povukla se u sebe i s njom uopće nije moguće ostvariti nikakvu komunikaciju niti razgovarati - rekla je Vlasta Jurišić. Čitava obitelj, ali i susjedi u Zatonu Obrovačkom, gdje Čude imaju kuću i gdje žive zimi, su u šoku. Otac Sare Čirjak potpuno je zanijemio od boli i ne može razgovarati ni s kim, a majka leži onemoćala i bolno jeca. Sarin brat je bio jako blizak s ubijenom sestrom, ali se drži hrabro.

Njihove susjede ubojstvo je šokiralo.

- Uvijek su bili skladna familija puna ljubavi, a Sara je bila dražesna i mila djevojčica. Ne mogu vjerovati što im se dogodilo - rekli su susjedi obitelji Čirjak. Inače. motiv zločina još nije poznat. Poznanici vjeruju da je Ivana sestričnu ubila uslijed teškog psihičkog stanja.     

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Bilježni 25.06.2017.

    To je grozno za gledati kad se čovjek povuče sam u sebe

  • MAJA-MAGDALENA 24.06.2017.

    Izgleda mi jako bistra .

  • dosla.mala 24.06.2017.

    I opet ista prica...susjedi sas komentoraju da je "bila ona nesto psihicko lose" i slicno...a zasto onda nitko nije njoj pomogo pa da ona bud e psihicki dobro a ne sutit i "nije moja stvar " stav dok se ne desi ovako nesto. Sad odjednom cijelo selo zna da ona bas nije bila svoja al eto... nisu psihicki poremecaji sala..treba ljeciti i treba reagirati jer se desava ave vise ovakvih scena jer ljudi koji secu po rubu padnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare