To je to što me zanima!

Ubili muškarca: 'Krijumčario si krave, ti zaslužuješ smrt...'

INDIJA: "Policija je došla na mjesto incidenta i zatekla žrtvu, Akbara Kana, kako leži u blatu teško ranjen. Drugi je muškarac uspio pobjeći. Khan je podlegao ozljedama na putu do bolnice...
Vidi originalni članak

Gomila je na sjeverozapadu Indije nasmrt pretukla 28-godišnjeg muslimana zbog sumnje da je krijumčario krave, priopćila je indijska policija u subotu.

Seljani u okrugu Alwar u državi Radžastan presreli su dvojicu muškaraca koji su u petak navečer pješice vodili krave i prebila ih štapovima.

"Policija je došla na mjesto incidenta i zatekla žrtvu, Akbara Kana, kako leži u blatu teško ranjen. Drugi je muškarac uspio pobjeći. Khan je podlegao ozljedama na putu do bolnice", rekao je dužnosnik policije Anil Beniwal.

"Još se ne zna jesu li krijumčarili krave. Identificirali smo četvoricu od pet osumnjičenih za napad i uskoro ćemo ih uhititi", dodao je.

Posljednjih mjeseci radikalne hinduističke skupine vode kapanje i osvetničke pohode protiv muslimana i pripadnika niže kaste Dalite zbog klanja krava i konzumiranja govedine.

Indijska hinduistička većina krave smatra svetim i zabranjeno ih je klati u nekoliko indijskih država, uključujući Radžastan.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Miške 22.07.2018.

    A govedinu jedu smrznutu - odmrznutu iz uvoza ?

  • MarijanGrdašić 21.07.2018.

    Ima toga i u Hrvatskoj doduše partneri, plaćeni carinici, gradonačelnici, policija uglavnom gledaju kroz prste švercerima pogotovu ukoliko su branitelji i ne sjećaju se kome su i od koga što kupili-prodali, ali prodati stoku znaju. Tako nam i treba, kada smo birali takvo zlo. Takve štiti zakon a i takvo ponašanje štiti zakon.

  • MarijanaStoch 21.07.2018.

    Uskoro i u vašem gradu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare