To je to što me zanima!

Ubio brata: Konačno podigli optužnicu protiv Tomasa (33)

Optužnica Miroslava Tomasa tereti da je brata blizanca Vedrana na dočeku 2013. ubo nožem nakon beznačajne svađe dok je bio pod utjecajem alkohola i tableta
Vidi originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda, nakon što je dva puta tužiteljstvu vraćalo na doradu, u ponedjeljak je potvrdilo optužnicu protiv Miroslava Tomasa (33) kojeg se tereti da je novogodišnjoj noći 2013. nožem ubio brata blizanca Vedrana u stanu u Zagrebu. S njima je na dočeku 2013. u društvu bila i Vedranova djevojka Dolores

Ubijeni Vedran Tomas

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo u ovom je slučaju već dvaput podizalo optužnicu, no Optužno vijeće oba je puta optužnicu vraćalo na doradu zbog nejasnoća. Tužiteljstvo je sljedeći upute suda ovoga puta optužnicu nadopunilo traseoloških vještačenjem. 

Optužnica Miroslava Tomasa tereti da je brata ubo nožem nakon beznačajne svađe dok je bio pod utjecajem alkohola i tableta.

Miroslav Tomas, koji je pušten iz istražnog zatvora i koji će se braniti sa slobode, još nije iznio svoju obranu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • shubydooooo 19.05.2015.

    ma bjezi u afriku pravi se da si crnac puknut ce ti robije kad su toliko pametni pa su te vec pustili

  • krnjevo 18.05.2015.

    Zanima me kad će netko provjeriti diplome odvjetnicima u tim državnim odvjetništvima? Skoro da više i nema procesa u kojem optužnice nisu bar jednom vraćane na doradu zbog nestručnosti, šeprtljavosti i neprofesionalnosti. Da se čovjek s pravom zapita jesu li im diplome pravnog fakulteta autentične.

  • josefina_1 18.05.2015.

    ups sory, nisam baš stručnjak za pravne termine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare