To je to što me zanima!

Ubio dijete i ozlijedio bivšu pa nazvao njezinog brata. Ovaj mu rekao: 'Ubij se sam ili ću te ja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policiju je prvo nazvala žena (42) i prijavila zlostavljanje alkoholiziranog bivšeg supruga. Nakon toga uslijedilo je još nekoliko poziva. Policija je na mjestu zatekla ozlijeđenu ženu i dijete i davala im prvu pomoć
Vidi originalni članak

Goran Knežević (43)  upao je u kuću bivše partnerice na Kozari putu na Žitnjaku i napao je nju i dijete sjekirom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žena je u teškom stanju u bolnici, a jednoipolgodišnja curica koju je napao je preminula.

Ubojica je nakon napada pobjegao BMW-om njemačkih registracija. 

Kako doznaje Jutarnji list počinitelj dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na što mu je ovaj navodno odgovorio: ‘Ili se sam ubij ili ću te ja‘.

DOBRO POZNAT POLICIJI Ubojica djeteta ležao u zatvoru pet godina zbog pljački, milijun kuna i oružje nikad nisu našli

Naime, nakon tog poziva ubojica si je okončao život, bacio se pod kamion.

Podsjetimo, zagrebačka policija objavila je oko podneva priopćenje o strašnom zločinu na Žitnjaku. Navode kako su u srijedu u 20.26  sati dobili više poziva koja su upućivala na nasilju u obitelji na području Peščenice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

STRAŠNI DETALJI NAPADA 'Ženu je sjekirom udario u glavu i u teškom je stanju u bolnici, curici nažalost nije bilo spasa'

- Prvi je poziv uputila žena - žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom - navode u priopćenju. 

Nakon prvog poziva je policija krenula na teren i utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom udarao majku i dijete u glavu. Bile su u teškom stanju, a policajci su im odmah na mjestu događaja počeli pružati hitnu pomoć. Nakon toga ih je Hitna prevezla u bolnice. 

 

Idi na 24sata

Komentari 197

  • galapagos984 06.01.2023.

    kreten!!!

  • za dom istinski 06.01.2023.

    Interesatno sve zločine u Hrvatskoj počine ljudi porijeklom iz Bosne i Hercegovine,najveće zlo što smo im dopustili da nasele našu zemlju.

  • miljac mimi 05.01.2023.

    Pa da to su oni koje vi nazivate bosanski Hrvati , kakav olos se je dotepao u Hrvatsku BOŽE DRAGI. Bosanski Hrvati mos mislit Hrvati hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare