To je to što me zanima!

Ubio je pred kućom: Trebala je postati baka, sad je više nema

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tragedija kod Velike Gorice: Djed je mladiću (18) kupio polovni BMW iako još nema vozačku dozvolu. Pokosio je Nenu Nestić (53) na pješačkom prijelazu i pobjegao
Vidi originalni članak

Čuo sam snažan udarac ispred kuće. Odmah sam izletio, ali ondje nije bilo ničeg osim torbe na pješačkom prijelazu. Bila je to torba moje Nene, rekao nam je još vidno potreseni Vlado, muž Nevenke Nestić (53) , na koju je u utorak oko 21.30 sati u Maloj Buni kraj Velike Gorice naletio "nabrijani" BMW.

- Bila je dobra kao kruh. Predivna žena , koja nikad nikome nije učinila zlo, a sad je više nema - u suzama nam govori Vlado i dodaje kako je Nevenka od siline udarca odbačena oko 270 metara od njihove obiteljske kuće.

Kako doznajemo, Nevenka se vraćala iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" , gdje je godinama radila kao medicinska tehničarka u laboratoriju. Izašla je iz autobusa i krenula preko pješačkog prijelaza koji je točno ispred njezine kuće. Tad je mladić A.M. (18) svojim polovnim "nabrijanim" BMW-om , u kojem su bila dva prijatelja, naletio na nju. Navodno mu je djed u subotu kupio auto iako još nema vozačku dozvolu. Automobil nije bio ni registriran.

- Dečki su pobjegli s mjesta nesreće . Došla je policija i počela očevid, a onda se vozač nakon gotovo sat vremena vratio - govori nam neutješni Vlado.

Kako kažu mještani, vozač je u trenutku nesreće na državnoj cesti 31, na dijelu na kojem je ograničenje vožnje 60 kilometara na sat, jurio nevjerojatnih 150 kilometara na sat.

Vlado i Nevenka krajem ovog mjeseca trebaju postati djed i baka . Njihova kći Anita (30) nosi blizance, a zbog šoka su je u srijedu ujutro odvezli u bolnicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 367

  • user_231479 06.09.2014.

    ime i prezime pametnoga djeda bi poželjno bilo objaviti,neka ljudi znaju.iskrena sućut obitelji nastradale:(

  • MajaPrpić Šabić 05.09.2014.

    Eto što vrijedi stalno pričati kad su stariji blesaviji od mlađih, umjesto da ih uče nečem pametnom oni im daju primjer gluposti, ali nažalost jedan život više nitko neće vratiti.

  • which two chapters 05.09.2014.

    eh,ne daj Bože nikome...zlo se dogodi u sekundi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare