To je to što me zanima!

Ubio lisicu, ranio susjeda i djevojčicu pa dobio batina

Milan U. (72) je zapucao prema lisici. Sačma se rasprsnula i okrznula njegova susjeda Zorana K. i njegovu kćerku (9). Zoran ga je zbog toga napao
Vidi originalni članak

Mještane Ledenica, u zaleđu Novog Vinodolskog, u četvrtak je oko 17 sati prestrašio zvuk pucnja. Na ulici su primijetili lisicu. Pokušali su je usmrtiti bacavši kamenje na nju. Milan U. (72) ugledao je lisicu u dvorištu svoje kuće. Pokušao ju je ubiti, ali je ona pobjegla na ulicu. Pošto je godinama lovac i posjeduje oružani list, otišao je po sačmaricu i naciljao lisicu. Iako je gađao u pod, zrnca su odletjela i pogodila njegovog susjeda Zorana K. (49) i njegovu 9-godišnju kćerku. Srećom, samo su lakše ozlijeđeni. Sačma ih je tek okrznula, Zorana u predjelu prsa, a kćerku po ramenu. Prevezli su ih u Dom zdravlja u Crikvenici.
- Želio je spasiti selo od bijesne lisice, nije mu bila namjera nikome nauditi. Pucao je s udaljenosti od 15 metara - rekla je Milanova supruga Ružica.
Zoran se, kako kaže Ružica, nakon nesretnog spleta okolnosti toliko uzrujao da je fizički nasrnuo na Milana.
- Uhvatio ga je oko vrata i počeo gušiti. Slomio mu je naočale. Potrčala sam do njih i jedva ih smirila. Uvijek smo bili u dobrim odnosima. Vjerujem da je ovaj da će s vremenom opet sve biti u redu - dodala je Ružica.
Zoran je nazvao policiju koja je na mjestu nesreće obavila očevid, dok je mrtvu lisicu odvezao veterinar koji će utvrditi je li bila bijesna. Milana su prevezli u postaju i protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost ljudi i imovine. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • maajde 06.05.2010.

    lukava lija..nadmudrila lovce,,

  • smoker35 06.05.2010.

    ne 200m nego 300m što se tiće ruba lovišta-a lisica je vjerojatno bila bolesna kad tako uđe u selo i ne bježi od ljudi-a ovaj pametan susjed što se nije maknuo sa kćerkom nego je sigurno glumio pametnjakovića i gurao nos gdje mu nije mjesto

  • gandalf_1 06.05.2010.

    šta će biti kada lisice počnu nositi oružje.pozdrav svim pijanim lovcima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare