To je to što me zanima!

Ubio nevjenčanu suprugu pa sebe ozlijedio, umro u bolnici

U Novom Farkašiću pored Petrinje muškarac je ubio svoju nevjenčanu suprugu u kući u kojoj su živjeli, potom sebe ozlijedio. Prevezen je u bolnicu gdje je umro
Vidi originalni članak

U Novom Farkašiću pokraj Petrinje, u obiteljskoj kući, pronađeno je beživotno tijelo 64-godišnje Ivanke G., a njen nevjenčani suprug Ivan O. (65) imao je po sebi ozljede koje su upućivale na samoozljeđivanje. Ubrzo je preminuo u bolnici.

Par je našla unuka koja je došla ujutro po djeda kako bi ga odvezla na liječnički pregled. Kucala je po prozorima i vratima jer se nitko nije oglašavao, a onda je vidjela okrvavljene baku i djeda. Navodno je baka ležala na kauču, a djed na krevetu. Prema riječima mještana, nesretnoj Ivanki bio je zarezan vrat, a on je imao brojne ubodno-rezne rane na tijelu.

Zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, Stipe Vrdoljak ustvrdio je kako je očito da je uzrok ubojstva zdravstveno stanje ubojice

Ivan je domaći u selu, a Ivanki je poginuo muž u ratu. Oboje su bili vrijedni i druželjubivi.

- U četvrtak je pokosio travu, razgovarali smo i nije pokazivao da mu je loše, kažu njegovi susjedi, ali ipak su zamijetili njegovu odsutnost, bio je potišten.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • magija 1 10.05.2015.

    I nek je umro. Trebao je duže i bolnije umirati!!!

  • ajetodoo 09.05.2015.

    Tko zna je li ubojica "nevjenčane supruge" "nezaposleni radnik"?

  • ellizabet 09.05.2015.

    E ljudi moji,dobro je moja dobra pokojna svekrva znala reći,dijete moje od čovjeka se možeš rastati ali budale se teško riješiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare