To je to što me zanima!

Ubio ženu (37) hicem u grudi, osuđen na 15 godina zatvora

Milan Kalajžić upao je u stan Nataše Božić u kolovozu 2011. godine u kojem su bila i njezina dva sina. Ubio ju je hicem iz lovačke puške, nakon čega se pokušao ubiti
Vidi originalni članak

Milan Kalajžić (62) nepravomoćno je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva Nataše Božić (37) u kolovozu 2011. godine, javlja Slobodna Dalmacija

Kalajžić je upao u Natašin stan u kojem su bila i njezina dva sina, gdje ju je ubio hicem u grudi iz lovačke puške. Nakon toga pokušao je ubiti sebe metkom u bradu. 

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika, Žarko Štrbac je na splitskom Županijskom sudu za Kalajžića tražio dugogodišnju kaznu zatvora, dok je obrana u ime klijenta izrazila žaljenje, ali su smatrali da tužiteljstvo nije dokazalo da se radilo o niskim pobudama. Psihijatrica je rekla kako postoji opasnost da će Kalajžić ponoviti djelo, te je preporučila bolničko liječenje. 

Na dan ubojstva, u poslijepodnevnim satima,  Kalajžić je došao pred Natašinu zgradu u Omišu s pištoljem za stoku i slao joj poruke da će je ubiti. Intervenirala je policija, a on je nakon nekog vremena pušten kući. Istog dana vratio se u Natašin stan s puškom i ubio je. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tommysk 13.11.2012.

    15 godina???pa toliko bi dobio onaj koji oplacka trgovinu da bi prezivio i prehranio obitelj,a nikoga nebi ozljedio.

  • ljubitededa 12.11.2012.

    Malo je dobio.

  • krkan godine 12.11.2012.

    ajme,trebao je dobiti puno više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare