To je to što me zanima!

Ubojica (19) roditelja u bolnici: 'Još nije spreman za psihijatre'

Doživio psihički slom: Tin Šunjerga (19) je već dva tjedna u bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu. Pod terapijom je i lijekovima, a liječnici čine sve, tvrdi njegov odvjetnik
Vidi originalni članak

Ubojica iz Čiste Velike nije spreman za psihijatrijsko vještačenje i povratak u istražni zatvor ni nakon dva tjedna liječenja u bolnici za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj.

Tin Šunjerga (19) koji 25. ožujka hicima u potiljak ubio majku Silvu (46) i oca Marina (45) nakon uhićenja nije pokazivao kajanje ni emocije, da bi u šibenskom zatvoru naknadno doživio je psihički slom i bio prebačen na liječenje u Zagreb.  

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svog branjenika nisam vidio od kada je prebačen u Zagreb, ali prema onome što čujem od liječnika, njegovo stanje se popravlja. Dva tjedna je pod terapijom i medikamentima, liječnici čine sve. No, ne radi se o nekom postoperativnom oporavku da bi se išta moglo preciznije prognozirati - rekao nam je odvjetnik Frane Baica, koji je Tinu Šunjergi dodijeljen da ga brani po službenoj dužnosti.   

S liječnicima u Svetošimunskoj kontaktirat će ponovno u petak.

- Za očekivati je da će njegovo stanje zbog uslijed liječenja ići na bolje. Kad bude spreman, uputit će ga u bolnicu u Vrapče, gdje će se vještačiti njegova sposobnosti za sudjelovanje u postupku. Kako su mi prenijeli prošlog tjedna, sad je smireniji - rekao nam je Baica. 

Mladog ubojicu ni njegova odvjetnika još uvijek nije kontaktirao nitko od članova obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • bucokobasica 20.04.2017.

    A jel,psihicki slom?

  • razmisli2x 20.04.2017.

    Dozivio je psihicki slom jer je upravo shvatio da je ubio one koji su ga vadili uvjek iz problema. Nije se on samo probudio jedno jutro i postao los sve je to pocelo od malih nogu kada je na suze dobijao sto je htio a poslije na tuzan pogled. Roditeljima je sigurno uvijek netko drugi bio kriv sto god da je on uradio, krivo je bilo lose drustvo i svim tim roditeljima je zajednicka crta da je netko drugi lose drustvo a ne njihovo djete da je lose. Kad djete od 3 godine naucite da ne znaci ne onda ni sa 13 ni sa 23 ono ne ocekuje da ne moze postati da ali ako ga sa 3 naucite da ne sa upornoscu moze postati da onda morate ocekivati i da sa 13 pokusava. Sa mojom mamom si znao ako je rekla ne to je znacilo ne i da ne postoji nacin da ce se to promjeniti e sa tatom na zagrljaj i tuzno lice si mogao i preokrenuti ne u da

  • Zelen-oko 20.04.2017.

    Želi se izvući iz zatvora glumeći ludilo. Nadam se da će doživotno trunuti u nekoj rupi. Radi se o jednom običnom psihopatu koji ne cijeni tuđi život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare