To je to što me zanima!

'Ubojica je uhićen, a policija će ubrzo izaći s detaljima slučaja'

Splitski gradonačelnik na svom Facebook profilu objavio je kako je ubojica uhićen, a detalje nezapamćenog krvavog pohoda u Splitu uskoro će razjasniti policija
Vidi originalni članak

U centru Splita upucana su čak tri muškarca. Oko 15:30 sati na Šperunu je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije isti ubojica je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, a zatim i na trećeg. Dvojica su preminuli na licu mjesta, dok je treći umro na operacijskom stolu u splitskom KBC-u. Ubojica je na koncu uhićen. 

- Ovo je desetljećima nezabilježen čin koji je potresao sve stanovnike našeg grada. Hvala policiji na brzom djelovanju i informiranju. Počinitelj je uhićen i to je u ovom trenutku najvažnije. Policija će uskoro izaći sa svim informacijama te će rasvijetliti cijeli slučaj -komentirao je na Facebooku Andro Krstulović Opara. 

VIDEO: UHVATILI POČINITELJA Užas u centru Splita: Dvojicu muškaraca ubili, umro i treći

Splitski gradonačelnik nešto ranije je pozvao građane da slušaju naredbe policije i da ostanu mirni te se sklone na sigurno za vrijeme krvničkog pohoda u gradu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Veseli odojak 13.01.2020.

    Samo palite svijeće ovce jedne.....i to vucibatinama koji su vam trovali djecu....ovce najobičnije

  • Pero Konta 12.01.2020.

    On je vama uhićeni ubojica. Pa on se vama predao bez skrivanja i otpora. On je Samaritanac.

  • Istvan Serekesz 12.01.2020.

    Policija je uhapsila dvojicu za koju pouzdano znaju da su bili meta... Pa ova naša policija zaista štiti kriminalce...... Umjesto da su ga pustili da i njih pokoka oni ovako sramno stali u zaštitu kriminalcima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare