News

Komentari 307

Užas u centru Splita: Dvojicu muškaraca ubili, umro i treći

Užas u centru Splita: Dvojicu muškaraca ubili, umro i treći

Splićani su u šoku. Dva muškarca su upucana u centru Splitu, a treći je kasnije umro u bolnici od težine ozljeda, neslužbeno doznajemo. Policija je tragala za počiniteljem ulicama Splita...

U centru Splita upucana su tri muškarca. I treći muškarac je umro nakon zadobivenih ozljeda, neslužbeno doznajemo.

 Na mjestu događaja je interventna policija.

Prvo su se čuli rafali na Šperunu nedaleko od crkve sv Frane u samom centru grada. Kako nam kažu očevici, prvo se čulo desetak rafala. Neki od njih nam kažu kako su prvo pomislili da se radi o petardama, no zvuk je bio preoštar. Ljudi sa Šperuna gdje se nalazi puno restorana i kafića počeli su bježati u smjeru rive. Svi su vrištali, nastala je opća panika. Niti pet minuta nakon čuli su se novi pucnjevi u Radmilovićevoj ulici. Tamo je također ubijen jedan muškarac koji je kao i ovaj prvi, bio na motoru. U njega je ispaljeno više metaka. Nakon toga muškarac s puškom u ruci hladnokrvno je odšetao u smjeru Marjana.

Sva sreća u tom mahnitom pohodu nije stradalo još ljudi. Brat i sestra koji su taman sjeli u auto i vozili tom ulicom, naletjeli su na mjesto ubojstva, a jedan metak zabio im se u motor. Još uvijek se tresem, ne mogu vjerovat što se događa, nismo ga dobro vidjeli, taman smo došli kad je sve bilo gotovo pa smo vidjeli samo obrise. Koliko znamo, bio je samo jedan muškarac, iako su se pojavile informacije da su dvojica, kazala nam je djevojka koja je bila za upravljačem auta u koji je doletio metak.

- U Splitu je oko 15.35 u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezena na pružanje liječničke pomoći.  Prema prvim informacijama s terena, počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem - poručili su iz policije.

POGLEDAJTE VIDEO

Iz obližnjeg restorana kažu kako su čuli pucnjavu.

- Čuli su se rafali, ali nije to puno trajalo. Brzo je bilo gotovo, ali bilo je strašno. Preplašili su se gosti, sakrili su se. Nije bilo stranaca, samo naši ljudi. Došla je policija odmah. Eno momak tamo jos leži mrtav, još ga nisu maknuli. Strašno nešto - rekli su nam iz restorana.

 

Najčitaniji članci