To je to što me zanima!

Ubojica: Nisam htio ubiti ženu već spriječiti da ode

Milanu Mlađenu, koji je nasmrt izbo nevjenčanu suprugu Jozefinu, sutkinja je odredila zadržavanje od 24 sata. Njoj je rekao da nije htio ubiti suprugu
Vidi originalni članak

Milan Mlađen (67) iz Nove Gradiške u petak je desetak minuta prije ponoći nožem ispred obiteljske kuće nasmrt izbo svoju nevjenčanu suprugu Jozefinu Šmitran (53). Nakon pijanke žena je s njihovim zajedničkim prijateljem krenula u Bosnu po cigarete i ćevape, što je nevjenčani suprug branio. Žena ga nije poslušala već je pošla s drugim muškarcem. Čim su izašli iz kuće za njima je krenuo razjareni i ljubomorni suprug. Nakon kratke svađe Milan je kuhinjskim nožem ubo ženu nekoliko puta u predjelu prepona. Žena je iskrvarila i nakon sat i pol umrla u novogradiškoj bolnici. Milana Mlađena u nedjelju su izveli pred istražnu sutkinju Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Jadranku Đaković kako bi iznio svoju obranu.
- Kratko je rekao da nije imao namjeru ubiti suprugu već ju je htio spriječiti da te noći ode s drugim muškarcem. Odredila sam mu 24-satno zadržavanje dok ne stigne istražni zahtjev Županijskog Državnog odvjetništva - rekla je sutkinja Jadranka Đaković.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • collino 11.01.2010.

    Btw, da li ima ikakve veza sa onim malim Srđanom Mlađenom ? Sve bi bilo jasnije.

  • Nizozemac 11.01.2010.

    Takvu slucajnost je imao i moj susjed zarakijali su se on i susjeda nesto su se poreckali on je uzeo Lovacki noz i rekao je policiji da je susjeda sama naletjela na ostricu i ni manje ni vise 20 godina robije za tako nesto i to je malo.

  • Nizozemac 11.01.2010.

    Koji Idiot pa zar se tako sprecava , al ima budala pa to je cudo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare