To je to što me zanima!

Ubojicama po 10 g. za ubojstvo Marina Pađena

Zbog brutalnog ubojstva košarkaša Marina Pađena u Novom Vinodolskom 2006. godine Miletić i Matković dobili su po 10 godina zatvora
Vidi originalni članak

Zbog brutalnog napada i ubojstva 19-godišnjeg košarkaša Marina Pađena u srpnju 2006. godine u Novom Vinodolskom, Županijski sud u Rijeci proglasio je krivim Vladimira Matkovića i Igora Miletića. Prvostupanjskom presudom Matković je osuđen na deset godina zatvora, a Miletić na deset godina i šest mjeseci. Osuđen je također i Vedran Šišak na 11 mjeseci zatvora. Naime, Miletić i Matković su na koncertu Prljavog kazališta prošle godine izudarali Pađena rukama i nogama, te ga svaki po jednom uboli nožem u trbuh. Noževe su potom bacili u more. Pađen im je, kako je Sudsko vijeće utvrdilo, dobacivao tijekom koncerta i to ih je natjeralo na brutalni napad koji je završio ubojstvom. Šišak je sudjelovao u tučnjavi i poticao ju je. Matkoviću je Vijeće odredilo liječenje od alkoholizma, a Miletiću psihijatrijsko liječenje. Otegotne okolnosti za Miletića i Matkovića bile su brutalnost napada i to što su uza se imali noževe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 03.10.2007.

    Smrtna kazna obojici !!! Ubite te kretene!!! Oduzeli su mladi zivot i sad im je sve skuhano oprano i mirni su 10 godina oko svojeg zivota.... Ovo sudstvo ubojice ili usti na slobodu, ili im je malo ogranici, ogradom !!!! pa oni tamo imaju vise nego ja doma, imaju cak i internet,satelitsku, tv,grijane sobe---> nasto je spala ova drzava da placamo njihov smjestaj, a njihovo mjesto je tamo gdje je nazalost i Padanovo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare