To je to što me zanima!

Ubojicu su snimile kamere: Ima oko 25 godina, visok je i taman

JOŠ JE NA PAGU? Ubojicu su snimile nadzorne kamere i vjerojatno je riječ o britanskom državljaninu. U vrijeme sukoba i ubojstva bio je polugol, odjeven samo u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice
Vidi originalni članak

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, jedan lakše, drugi teže, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem. 

POGLEDAJTE VIDEO

Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, ubojica je još na otoku i policija se nada kako će ga tamo i uhititi.

Ubojicu su snimile nadzorne kamere i vjerojatno je riječ o britanskom državljaninu. U vrijeme sukoba i ubojstva bio je polugol, odjeven samo u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice. Višeg je rasta, tamnije boje lica, crne kratke kose. Po izgledu je moguće kako je riječ o mlađem muškarcu, oko 25 godina.

Njegov identitet policiji su otkrili privedeni iz skupine koja se sukobila. Nije poznato je li momak za kojim se traga legalno odsjeo u nekom od apartmana.

NAPAD U RANO JUTRO Na Zrću su napali više turista, jedan ubijen, dvoje ozlijeđenih

Kako je izvijestila policija, oko 5.30 sati ispred kluba je napadnuto više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su ozlijeđena.

Vijest o nasilnoj smrti svog sugrađanina prenijeli su i britanski mediji:

Svjedoci su ispričali kako su vidjeli mladića na tlu dok je drugi stajao uz njega, a majica mu je na leđima bila natopljena krvlju. 

- U sekundi se oko ovog koji je ležao skupilo na stotine ljudi koji su htjeli vidjeti što se se događa i više ga nisam mogao vidjeti - ispričao je Sunu 19-godišnji Irac koji je bio na mjestu događaja. Dodao je kako je ipak vidio  trag krvi koji je vodio od pozornice do izlaza s festivala. 

- Svi su bili u šoku i to se vidjelo. DJ je morao stati sa svirkom te je kazao da se dogodilo nešto 'jako ozbiljno' te da svi moramo otići - ispričao je Irac.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • blueser 27.06.2018.

    Neće niko da spusti cijenu a a potražnja svega

  • utiha 27.06.2018.

    Pa nije čudo, na Zrču droge na tone. Usred ljeta tamo dolaze jahte iz kojih se pretovaruje droga. Na kopnu ju preuzimaju u ludim autima i brzo odlaze. Nekada je na ulazu na Zrče stalno stajala policija, medjutim zadnjih nekoliko godina su nevidljivi. Pogodite zašto!!! Taj biser Jadrana je pretvoren u kupleraj i tržnicu droge. Kada se po ljeti u Novalju sjati sav taj belosvetski šljam normalan čovjek mora dobro paziti kako hoda po cesti, jer se takvi nafiksani ponašaju kao zombiji. U jutro spavaju na nogostupu mrtvi pijani i nafiksani . Užas nad užasima.

  • Maroje1 27.06.2018.

    Koliko loše namjere moraš imati da dođeš u bermudama i tenisicama ali nosiš nož. Na zrću je postalo preopasno, puno droge i svega. Treba za početak strogo pregledavati svakog gosta pri ulasku u zatvoreni krug oko lokala. Nažalost svi razvikani centri sa takvom zabavom za sobom dovlače i kriminalce i ljude sa lošim namjerama. Pogan je ljudski rod

Komentiraj...
Vidi sve komentare