To je to što me zanima!

Ubojicu Torcidaša traže mjesec dana: Ubo ga u srce i pobjegao

Za sada je tužiteljstvo krenulo u provođenje dokaznih radnji u istrazi, i to ispitivanjem svjedoka te je naredilo i razna vještačenja. Nikoline roditelje čuva policija
Vidi originalni članak

Policija niti nakon mjesec dana nije uhitila Nikolu G. J. (24), glavnog osumnjičenog za ubojstvo Ivana Mate Blaževića (23) u Stobreču.

Blažević, zvani Blato, omiljeni pripadnik Torcide, sukobio se s Nikolom na ulazu u kafić Reket. Nikola ga je nožem ubo u srce te je pobjegao. Iako su postojale naznake da bi se osumnjičeni predao policiji, to nije učinio.

Mladić je već mjesec dana nedostupan hrvatskom pravosuđu, pa je za njim raspisana tjeralica na teritoriju Hrvatske, a rješenjem o otvaranju istrage u tom slučaju Županijsko državno odvjetništvo odredilo je pritvor za njega. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od bijega, a kako se pokazao “rizičnim” u tom pogledu, vjerojatno će nakon uhićenja ostati iza rešetaka do kraja suđenja. Za sada je tužiteljstvo krenulo u provođenje dokaznih radnji u istrazi, i to ispitivanjem svjedoka te je naredilo i razna vještačenja. Nikoline roditelje čuva policija zbog moguće osvete Torcide.     

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jo2hn8ny 11.09.2017.

    Bit će da lik još uvijek nije pronašao odvjetnika koji bi ga branio.

  • muskarac 11.09.2017.

    Zar vi stvarno mislite da se ovoga trazi, ha ha ha

  • Antisistem 11.09.2017.

    Zapamtite ne mozete nikoga ponizavat !! A da ne ocekujete neku karmu..al ovaj put losu karmu ! Ne izigravajte mangupe ..jel tempirane bombe su svugdi.. Nikola izdrzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare