To je to što me zanima!

Ubojstvo na Zrću? Profesora (62) tjelesnog pretukli do smrti

Muškarac, koji je inače profesor tjelesnog odgoja s područja Sesveta, zadobio je frakturu lubanje i nagnječenje mozga. Pronašli su ga teško ozlijeđenog i bez svijesti u utorak u uvali Zrće. Preminuo je u četvrtak ujutro u zadarskoj bolnici
Vidi originalni članak

Muškarac (62) s područja Sesveta, koji je u utorak pronađen teško ozlijeđen i u besvjesnom stanju u uvali Zrće na otoku Pagu, a potom preminuo u četvrtak ujutro u zadarskoj općoj bolnici, zadobio je jedan ili više udaraca tvrdim predmetom u glavu, javlja Večernji list

Muškarac, koji je inače profesor tjelesnog odgoja, zadobio je frakturu lubanje i nagnječenje mozga, a policija traga za osobom koja ga je usmrtila. 

Ozljede su utvrđene obdukcijom, a zadarska policija istražuje slučaj. Muškarac je navodno u utorak došao u Novalju, a što se događalo od njegova dolaska do pronalaska još nije poznato. Pokraj njega bile su sve njegove osobne stvari, što upućuje na to da nije žrtva pljačke.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Hans Dietrich 27.08.2013.

    a šta radi čovjek sa 62 godine sa klincima na party-u??? možda je gledao neke klinke, pa se neka pijana budala previše ufurao!!!! pedofila ima svugdje danas!!! čak i između profesora!!!!

  • ludom 24.08.2013.

    To se zove sukob generacija, samo što je ovaj drastičniji.

  • mali markec 23.08.2013.

    Pravo je čudo da se takvo što nije već davno prije desilo, čudim se da niti linić tamo ne pravi kontrole, ZAŠTO ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare