To je to što me zanima!

Ubojstvo u Stupniku? Pronašli su mrtvog muškarca u kući...

U obiteljskoj kući u Hrvatskoselskoj ulici u Stupniku pored Zagreba pronađeno je tijelo starijeg muškarca koji je živio sam. Policija sumnja na nasilnu smrt
Vidi originalni članak

I. Ž. (82) pronađen je mrtav u četvrtak u obiteljskoj kući u Hrvatskoselskoj ulici u naselju Stupnik kod Zagreba. Prema prvim informacijama, policija sumnja da je riječ o nasilnoj smrti. Nakon dojave o beživotnom tijelu mnoštvo istražitelja okupiralo je kuću u kojoj je stariji muškarac, prema riječima susjeda, živio sam. Njegova smrt šokirala je susjede koji su kazali da je 82-godišnjak uvijek bio vitalan i nasmiješen.

- Zadnji put vidio sam ga prije nekoliko dana kad je išao iz dućana. Ostao je sam, sin mu živi u Austriji, a kći i žena su umrle - kazao je jedan susjed. Drugi susjed dodao je da I.Ž. ni s kim od susjeda nije bio u zavadi. Kuću do iznajmljivao je podstanarima koji su se navodno često izmjenjivali. Istražitelji su se kod susjeda navodno raspitivali motaju li im se ulicom često nepoznati ljudi ili prodavači. Sumnjivo im je bilo i što su vrata kuće u kojoj je I.Ž. pronađen u četvrtak bila širom otvorena. Jedna susjeda ispričala je kako su joj prije nekoliko dana na vrata došla dvojica muškaraca koji su se predstavili kao djelatnici HEP-a. Međutim, ona je posumnjala da je riječ o prevarantima i otjerala ih. Zasad se ne zna sumnjaju li istražitelji da je I. Ž. ubio netko koga je poznavao ili je riječ o sasvim nepoznatom ubojici. S obzirom na to da je u tijeku policijski očevid, istražitelji nisu mogli izlaziti u javnost s informacijama o načinu na koji je I.Ž. ubijen. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Daone 15.04.2016.

    Uvijek su rođaci najsumljiviji

  • Sapir 15.04.2016.

    Sutr oglas: Prodaje se kuća sa duhom

  • Mojte mo taok oplota 15.04.2016.

    Šteta da nije doživio da može dodirnuti ovozemaljske ostatke svetog Leopolda Mandića

Komentiraj...
Vidi sve komentare