To je to što me zanima!

Ubola ga nožem nekoliko puta: Žena ga je već ranije napadala?

Prema neslužbenim informacijama oboje su bili pijani te su se posvađali i muškarac je nasrnuo na ženu i počeo ju tući. Žena se pokušala obraniti te je dohvatila nož koji je bio u blizini
Vidi originalni članak

Policija je u četvrtak u popodnevnim satima u stanu u zagrebačkom Vrapču pronašla mrtvog muškarca (52). Ženu (41) koja se sumnjiči za njegovo ubojstvo su prevezli u bolnicu. Iz bolnice je puštena i trenutno je na ispitivanju. Prema neslužbenim informacijama oboje su bili pijani te su se posvađali i muškarac je nasrnuo na ženu i počeo ju tući. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žena se pokušala obraniti te je dohvatila nož koji je bio u blizini. Muškarca je ubola nekoliko puta. Od zadobivenih ozljeda je umro. 

Kako neslužbeno doznajemo žena je iz Slavonije.

VIDEO VIJESTI Potukli su se, žena je dohvatila nož i njime izbola muškarca?

Susjedi su uvjereni da se bavila sumnjivim poslovima

Susjedi su uvjereni da se bavila sumnjivim poslovima. Kažu da su joj u stan često dolazili različiti muškarci.

U stan u Vrapču preselila se prije nekoliko godina i od tada tamo živi sama. Izbodenog muškarca viđali su kako s vremena na vrijeme dolazi u stan. Nagađaju da joj je bio partner, no tvrde da nije živio s njom.

Navodno je policija i ranije intervenirala jer je žena napadala muškarca. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • StjepanovicDragan 16.01.2018.

    Doticna,,je trofazna..Zasto nema ime i prezime..kao ubijeni o kom sve zna onaj ko je pisao text. Kao da citam VL..o nek ima samo inicijali a o nekima se zna koju je konzervu u ratu pojeo. .

  • biberrr 30.12.2017.

    Nije joj prvi put da ga je fizički napala,policija je već bila intervenirala zbog napada na pokojnika.

  • ramokatolik 29.12.2017.

    Da li je tko primjetio da kad žena ubije muža ili ga pokušava ubiti uvjek u štampi piše da je bila napadnuta i da se obranila nožem koji je bio u blizini. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Uvjek je nož u blizini i na dohvat ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare