To je to što me zanima!

Učenici su u školi cipelarili dijete i ozlijedili mu kičmu

Dječaka J.V. (11) izudarao je vršnjak L.Š. pod velikim odmorom u osnovnoj školi u Dugopolju kod Splita. J.V. je imao ozlijeđeno lice i kralježnicu
Vidi originalni članak

Majka S. V. (38) zaplakala je došavši prije desetak dana pred školu po sina J. V. (11) u Dugopolju kraj Splita.. Njegovo lice je, kaže, bilo izobličeno od udarca koleginih šaka i nogu. Vršnjak L.Š. dočekao ga je s prijateljem pod velikim odmorom. Uzeli su mu bocu soka i dodavali se njome. Iznervirani dječak odgurno je L.Š., koji ga je bacio na pod i izudarao. J. V. je imao ozlijeđeno lice i kralježnicu. Ogorčena majka kaže da L.Š. maltretira njezina sina od prvog razreda. Zbog njega su J. V. prebacili u drugi razred, no nije pomoglo. Ravnatelja moli za pomoć šest godina, a pedagoginja joj je rekla da sina premjesti u drugu školu. Ravnatelj Ivan Jurčević kaže da je L.Š. nestašan dječak, no u posljednje vrijeme se primirio.
I u Zagrebu je nastradao desetogodišnji dječak T.D. Njega je u ponedjeljak i utorak pretukla skupina starijih maloljetnika. Na školskom igralištu na Savici su mu začepili usta i cipelarili ga. Uzeli su mu oko dvije tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • krizbaher 20.11.2008.

    Pa koji pametni roditelj daje desetogodišnjem djetetu da šeta po ulici sa toliko novca!? Pa takvo dijete je \"gromobran\" za idiote i razbojnike!

  • hold 20.11.2008.

    Ovaj svijet mora propasti, pa su sranja sa svih strana, pa tako i ovo nasilje među djecom...no za par dana..tjedana prestat ce se i o tome pričati kao i o kontracepcijskim tabletama kad medijima dođe nesto drugo pod ruku...sve u svemu katastrofa...

  • muskarac 20.11.2008.

    ravnatelj je dobija posa priko veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare