To je to što me zanima!

Incident u pulskoj školi: Samo 2 učenika iz razreda došla su na nastavu, druge je bilo strah...

Učenik je navodno ozlijedio učiteljicu te uništio dio školskog inventara, nakon čega su pozvali oca djeteta u školu. Otac se navodno učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima te je slučaj prijavljen policiji
Vidi originalni članak

Gotovo cijeli razred jučer nije došao na nastavu u jednoj pulskoj školi zbog, kako doznaje Glas Istre, problematičnog ponašanja jednog učenika. Na nastavu je stiglo tek dvoje od ukupno 18 učenika tog razreda, a svemu je prethodio događaj koji je, kako kaže ravnatelj škole, "kap koji je prelila čašu".

Učenik je navodno ozlijedio učiteljicu te uništio dio školskog inventara, nakon čega su pozvali oca djeteta u školu. Otac se, kako piše Glas Istre, navodno učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima te je slučaj prijavljen policiji.

DETALJI DRAME U ZAGREBU Učenik je kolegama poslao slike metka, policija je stigla pod rotirkama: 'Trnci su me prošli'

Kako prenosi tiskano izdanje Glasa Istre, učenik koji je navodno izazvao incident ima teškoće u razvoju.

- Moje dijete više ne zna radi li dobro ili loše. Škola je ta koja je glavni krivac za njegovo ponašanje. On samo treba malo osmijeha i malo pažnje, treba mu reći što je dobro, a što loše - rekao je otac.

DOBRE VIJESTI Istraživanje: Hrvatski četvrtaši pri vrhu liste europskih učenika po čitalačkoj pismenosti

Iz PU istarske potvrdili su da je u četvrtak oko 11.30 došlo do incidenta u školi, a protiv jednog roditelja podnijet je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vjevegrica 26.05.2023.

    činjenica je da s roditeljima problematične djece nema smisla razgovarati jer su im roditelji još problematičniji.

  • beetleblues 26.05.2023.

    Taj otac ni sam nezna sto je dobro a sta nije. Nije ni cudo da njegov "potomak" to isto nezna jer nije imao prilike to nauciti od oca.  Profesori su tu da educiraju djecu a ne da zamjenjuju roditelje pri odgoju djece.

  • 23.05.2023.

    Svaki roditelj je potpuno odgovoran za ponašanje svog malodobnog djeteta. Da samo jednog drastično i novčano kazne takve stvari i ponašanje djece bi se mijenjalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare