To je to što me zanima!

Učeniku u svjedodžbi piše da se rodio u Afganistanu

Tinejdžeru iz Vrgorca su u svjedodžbi napisali da je rođen u Afganistanu te da ima državljanstvo RH. U školi kažu da će ju poništiti i napisati novu
Vidi originalni članak

Marko Radić, učenik trećeg razreda Srednje škole Tin Ujević u Vrgorcu je donio kući svjedodžbu u kojoj piše da je rođen 1992. godine u Islamskoj republici Afganistan te da ima državljanstvo Republike Hrvatske.
- Sin je došao doma i rekao mi da vidim što su mu napisali - kaže majka Gordana koja se prvi moment nasmijala. Nakon toga je sinu rekla da ide odmah u školu i zatraži da mu to isprave.
- Ma da je jedno slovo, ajde nekako, ali država, to je ipak previše. Žao nam je ravnatelja koji je eto sada ispao kriv jer je tu svjedodžbu potpisao vjerujući kolegama. On je doista odgovoran čovjek, ali mi nije jasno u što je razrednica, koja je pisala svjedodžbu, gledala - kaže Gordana. Nada se kako će se ovaj slučaj riješiti u ponedjeljak kada Marko ide u školu po novu svjedodžbu. Ravnatelj škole Josip Gašpar kaže da će svjedodžbu poništiti i izdati dječaku novu. Dodaje kako ju je vjerojatno potpisao, ali nije čitao sve svjedodžbe. U ministarstvu pak kažu da će škola u internom postupku utvrditi tko je odgovoran za propust.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • marin.0202 25.06.2010.

    Ma nismo ni daleko , vidite vec od malih nogu nas pripremaju za buducnost.

  • udovac 25.06.2010.

    To je lijepa Naša.Bravo profesorice,da je mali tako pogrešio pao bi godinu

  • Pike75 25.06.2010.

    Nema tu pogreske. Malog odmah za Guantanamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare