To je to što me zanima!

Učitelj pedofil bi birao: 'Radije me kastrirajte, neću u zatvor!'

Lua je učenicima predavao engleski jezik u srednjoj školi, a tijekom svoje karijere počinio je niz kriminalnih prijestupa, dva seksualna napada, a jednu je učenicu uvjerio da mu pošalje snimka na kojima pozira gola
Vidi originalni članak

Kazne za seksualne prijestupnike znatno se razliku od države do države, a kazna za profesora engleskog jezika s Floride koji je seksualno zlostavljao učenike srednje škole Booker T. Washington, tako je - 12 godina saveznog zatvora. No dotični Mark Lua bi radije ostao slobodan, da može birati. I Kastriran, piše Insider.

Učitelj (32) svoj je prijedlog čak proslijedio i sucu, priznajući mu da su njegovi postupci bili odvratni.

POGLEDAJTE VIDEO Učitelj pedofil uhićen zbog višestrukih seksualnih prijestupa:

- Svjestan sam da me morate kazniti, ali po mom mišljenju kemijska kastracija bila bi prikladnija. Ne samo kao kazna vće i kao znak solidarnosti za žrtve kojima sam nanio bol. Ako mislite da je prihvatljiva samo fizička kastracija, prihvatio bih i to, samo da mogu biti na slobodi i odgajati svoju kćer - napisao je u pismu sucu.

ODBILI GA Pedofil iz Zadra zatražio je da mu se plati kemijska kastracija

Kemijska kastracija je obavezna praksa za pedofile u nekim dijelima svijeta prije puštanja na slobodu, u drugim saveznim državama SAD-a može se koristiti kao tehnika za smanjenje kazne u zatvoru, a u prošlost se fizička kastracija smatrala potpuno normalnom kaznom za seksualne prijestupnike.

Takav način kazne također je zakonit u nekim dijelovima Europe, poput Poljske, Makedonije, Estonije i Moldavije, kao i u nekim američkim saveznim državama, uključujući Kaliforniju i Floridu.

Lua je učenicima predavao engleski jezik u srednjoj školi u Pensacoli, a tijekom svoje učiteljske karijere počinio je niz kriminalnih prijestupa, dva seksualna napada, a jednu je učenicu uvjerio da mu pošalje snimka na kojima pozira gola. 'Najdraže' žrtve bile su mu one iz problematičnih obitelji.

Priznao je gnjusna djela i zatražio blažu kaznu, izgovarajući se na zdravstvene probleme - bojao se da će umrijeti, navodno je paničario, bio tjeskoban, što je po njemu razlog njegovoj neobuzdanoj želji za seksom s maloljetnicima.

Ostalo Kastracija ili javni nadzor za pohotne pedofile?

Sudac je mirno slušao  njegove pozive na milosrđe i osudio ga na zatvor, a sada mu je odbio i zahtjev za kastracijom. Iako su takve kazne zakonite, sve je glasniji lobi po čijem je mišljenju kastracija nasilni čin.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dalibor0704 31.05.2020.

    Pustiti ga da se brani 7-8 godina sa slobode. Ponovo ga zatvoriti kada desetak puta siluje kćer. To su osobe za 25 godina na više teške robije, svake noći u ćeliji sa drugim.

  • Dalibor0704 31.05.2020.

    Naravno da ne želi u zatvor, gdje bi bio ljubavnica dvadesetorici macana.

  • Mirta1964 31.05.2020.

    Kad je radio gadosti onda nije mislio na maloljetnu kćer po meni malo je godina i dobio

Komentiraj...
Vidi sve komentare