To je to što me zanima!

Pismo curice premijeru: Učitelji su nama poput mame i tate...

Djevojčica (10) napisala je u pismu premijeru Andreju Plenkoviću da podrži učitelje. Smatra da je njihov posao najvažniji jer bez njega nema ničega. Pismo je objavila njezina majka na Facebooku
Vidi originalni članak

Jedna majka je na Facebook stranici "Podrška roditelja nastavnicima u štrajku" objavila pismo svoje kćeri (10) koje je napisala premijeru Andreju Plenković. Njezino pismo prenosimo u cijelosti: 

Premijeru Plenkoviću, molim Vas da podržite učitelje jer bez učitelja nema ničega - ni frizera ni ničega. 

Učiteljstvo je najvažniji posao. A učitelji i učiteljice su kao mame i tate 26 djece i više. Moja 14-godišnja sestra se već želi iseliti iz RH jer tu živimo loše. 

Učitelji samo žele pomoći svima nama da nam bude bolje. 

Ja ih podržavam jer da nema moje učiteljice ne bih znala dva slova napisati. 

Podsjetimo, u ponedjeljak će sindikalisti i svi koji ih podupiru doći na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu kako bi Vladi poručili da Hrvatska može bolje. 

Idi na 24sata

Komentari 249

  • Zmajur 25.11.2019.

    Puca Plenkiju k**a za pismo....

  • KOŠULJA PLAVA 25.11.2019.

    Ovakve "majke" bi trebalo odmah u specijalne ustanove. Moja kći je sa 4 godine naučila sva slova, a s 5 godina piše i čita. Nadam se da će s 10 godina ljepše pisati od ove "10-ogodišnjakinje"... Što želim reći ? Roditelji su ti koji odgajaju i uče djecu životnim vrijednostima , a ne učitelji. Oni mogu pomoći u odgoju i izobrazbi , ali obitelj je ta koja odgaja dijete i priprema ga za život...

  • Fighter for Justice 25.11.2019.

    Ovo je udarac ispod pojasa prosvjetara! Djecu mješati u štrajk radi plača! Previše još i zaradjuju koliko i kako rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare