To je to što me zanima!

Udala se Chelsea Clinton, svadba koštala 27 mil. kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samo veganska svadbena torta bez glutena je koštala 61.000 kuna, a ceremoniju je poptratio i veliki vatromet. Na vjenčanju je bilo 500 gostiju
Vidi originalni članak

Chelsea Clinton, kći jedinica Billa i Hillary Clinton, udala se u subotu navečer za svog dugogodišnjeg dečka, Marca Mezvinskog, na imanju u Rheinbecku. U priopćenju bračnog para Clinton stoji kako su s velikim ponosom gledali kako Chelsea i Marc stupaju u brak u prekrasnoj ceremoniji okruženi obitelji i bliskim prijateljima.
- Nismo mogli ni poželjeti savršeniji dan za proslavu početka njihovog zajedničkog života i jako smo sretni što je Marc ušao u našu obitelj. Željeli bi zahvaliti i stanovnicima Rhinebecka zbog izvrsnog gostoprimstva - istaknuli su Clintonovi. Na vjenčanju je bilo oko 500 gostiju, a trošak se procjenjuje na oko 27 milijuna kuna. Samo posebna veganska svadbena torta bez glutena je koštala 61.000 kuna, a ceremoniju je popratio i veličanstveni vatromet. Za sigurnost su izdvojili oko 1,1 milijuna kuna, a samo mladenkini dragulji vrijedni su 1,3 milijuna kuna, piše Daily Mail. Od poznatih su na vjenčanju bili glumci Ted Danson te Mary Steenburgen, modna dizajnerica Vera Wang i državna tajnica u administraciji Billa Clintona, Madeline Albright. Mediji u SAD-u se žale kako je teško bilo doći do detalja o svadbi jer su svi vlasnici trgovina, gostionica, prodavači te ugostitelji u Rhinebecku bili obvezni čuvati poslovnu tajnu. Bračni par Clinton mnogi su kritizirali zbog rasipništva.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_42565 01.08.2010.

    Sretno vam bilo i uživajte u životu..........

  • džep 01.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_48884 01.08.2010.

    Možda će ju razvod koštati malo manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare