To je to što me zanima!

Udarila autom u stup pa upala u more: Isplivala je kroz prozor

Vozačica (28) Forda Fieste zadarske registracije nije mogla zadržati kontrolu nad automobilom  u ponedjeljak nakon osam sati. Vozila je uvalom Bregdetti u zadarskim Arbanasima...
Vidi originalni članak

Vozačica (28) Forda Fieste zadarske registracije nije mogla zadržati kontrolu nad automobilom u ponedjeljak nakon osam sati. Vozila je uvalom Bregdetti u zadarskim Arbanasima, a zbog kiše je bilo sklisko. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izgubila nadzor nad vozilom pri izlasku iz zavoja u uvali Bregdetti pa ju je odnijelo s ceste te je udarila u rasvjetni stup, nakon čega se automobil odbio u more. Auto je plutalo na moru sat - dva, a zatim je potonulo.

Kako je od udarca u rasvjetni stup prsnulo suvozačevo staklo, žena se spasila izašavši kroz razbijeni prozor. U pomoć su joj priskočili ljudi koji su se tamo zatekli te su je prevezli  u bolnicu - javila nam je čitateljica koja je slikala i snimila vađenje automobila iz mora.


     
Navodno je vozačica nakon neplaniranog kupanja najprije otišla kući presvući se te se kasnije vratila organizirati izvlačenje automobila iz mora. 

U zadarskoj policiji su nam potvrdili slijetanje automobilom u uvalu Bregdetti. Kažu da će vozačica dobiti prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.  

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Mislilac 11.10.2016.

    Čemu kupanje u 10. mjesecu?

  • toby 10.10.2016.

    Kad babe voze ni u moru nisi siguran

  • 779danai4ure 10.10.2016.

    neke manekenke bi kroz auspuh mogle obzirom na debljinu ;-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare