To je to što me zanima!

Udarili motorom u kamion i samo se lakše ozlijedili

Vozač je kamionom u Bibinju prelazio Jadransku magistralu. Oduzeo je prednost motociklu i udario ga u lijevi dio. Motociklist i njegov suvozač su pali
Vidi originalni članak

Čim sam ih primijetio, priskočio sam u pomoć. Pritrčali su i mještani, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 13 sati u Bibinju naišao na prometnu nesreću.
- Prišao sam ozlijeđenom da pomognem. No on se ustao lakše ozlijeđen - rekao nam je čitatelj. On je vidio da je vozač kamionom želio prijeći Jadransku magistralu.
- PItao sam ga zašto je prepriječio put motociklu. On mi je rekao da je dobro pogledao s obje strane i da je cesta bila prazna. Rekao je da se motor odjednom našao na cesti. Motor je otklizao 20-ak metara, a vozač motora i njegov suvozač su pali. Ustali su, srećom, ništa im ozbiljnije nije bilo. Došla je i Hitna pomoć - kaže naš čitatelj.
- Vozač (53) kamiona zadarskih registracija oduzeo je prednost motociklu. Lakše su ozlijeđeni vozač (26) motocikla zagrebačkih registracija i njegov suvozač (28). Pomoć su im pružili u Općoj bolnici u Zadru. Svi su bili negativni na alko-testu - rekli su nam u četvrtak u Policijskoj upravi zadarskoj.
Policija upozorava vozače motocikla da prilagode brzinu uvjetima na cesti i budu pažljivi kako bi imali vremena reagirati na moguće opasnosti u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare