To je to što me zanima!

Udario ga auto: Dijete teško stradalo pretrčavavši cestu

Dijete je od udarca automobilom zadobilo teške tjelesne ozljede, točnije, ima ozljede glave i noge. Tri sata kasnije, u Kaštel Sućurcu stradao je motociklist
Vidi originalni članak

U mjestu Čišla kraj Omiša, u petak oko 15 sati, teško je stradalo osmogodišnje dijete dok je pretrčavalo cestu. Dijete je od udarca automobilom zadobilo teške tjelesne ozljede, točnije, ima ozljede glave i noge.

Tri sata kasnije, u Kaštel Sućurcu teško je stradao 19-godišnji motociklist koji se na staroj kaštelanskoj cesti sudario s kamionom. 

Mladić je hitno prevezen u bolnicu, na hitni kirurški. Riječ je o teškim ozljedama, no je li i životno ugrožen, zasad nije poznato. Policija na terenu radi očevid radi utvrđivanja okolnosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • AzraMalagic 04.04.2015.

    danas nista dobro za cuti

  • DomagojŠaškor 04.04.2015.

    Sto se tice dogadaja u mjestu Cisla, to nije samo ova dogadaj, ovo se ponavlja ucestalo. U zadnje 4 godine ovo je 6 slucaj da se obara pjesak i to tri osobe sa tezim ozljedama. Najveci je problem sto je i u blizini skola cca 300 metara, a sto je najgore cesta je svrstana kao D70-drzavna cesta cija sirina kolnika je 5 m, a gdje se promet odvije u dvije kolnicke trake te prolaze vozila cija je sirina 3 m i vise, gde u naseljenom mjestu ne postoji nogostup gdje bi se pjesaci mogle kretati. Navedena cesta D70 od mjesta Gata pa sve do Zvecanja nema nogostupa u duzini vecoj 8 km. Te neznam kako je uopce uspila dobit dozvolu kao drzavna cesta. Cijeli tok prometa su sveli na tu cestu jer je to prikljucna cesta na autoput.

  • DomagojŠaškor 04.04.2015.

    a

Komentiraj...
Vidi sve komentare