To je to što me zanima!

Udovac (50) tražio ženu, a dobio dug od 32.000 kuna

Želio sam upoznati ženu za vezu ili brak, a bio sam žrtva nečije igre. Čak me pozvala sa sobom na more. Nikad više ne bih tako tražio ljubav
Vidi originalni članak

Agenciji za poznanstava i veze VE-MA napomenuo sam kako tražim ženu za ozbiljnu vezu ili brak, počeo je svoju priču Ivan Stančić (50), udovac iz Križevaca. Ubrzo mu se javila Tanja Horvat. Dala mu je broj mobitela i dogovorila susret u Zagrebu. Otkazala mu je jer je navodno završila u bolnici.
- Iz agencije su mi javili da Tanja nema mobitel u bolnici te je moram zvati preko broja 060, na kojem minuta stoji oko sedam kuna, a da će me oni spojiti s njom u sobu - navodi Ivan.
Redovito ju je zvao dva mjeseca.
Uskoro mu je stigao račun od 32.254,90 kuna. Nazvali smo  taj broj. Žena se predstavila kao Tanja. No na spomen Ivanova imena rekla je da se zove Vesna.
Marinko, vlasnik VE-ME-a, priznao je da ne zna nagovaraju li njegove zaposlenice klijente da zovu posebni broj, no svaka je obvezna reći da minuta razgovora stoji oko sedam kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rowenta 15.10.2007.

    Ma da, pa jadan... Kriva je agencija... Ima toliko naivnih ljudi na svijetu, ajmo ih sve sprej...ti da ne bi ikome više vjerovali pa da svi lijepo više nikome ne vjerujemo, pa da budemo ko Amerikanci sa svojih sačmaricu i pol po glavi stanovnika. Molim lijepo. Ako je pouzdanje u agencije koje nam kao legitimno nešto nude debilizam, onda je debilizam pouzdanje u bilo što što je društveno uređeno. Kaj, trust no1 or die, jel to ono kaj hoćemo?

  • diki 15.10.2007.

    Zaljubio se na neviđeno, jadan, uz to ispao budala, što i jest, ali ima tu elemanat prijevare samo što nikoga ne tangira. Kapitalizam je takav, samo zarada, zarada pa makar i preko leševa, bitna je lova. Treba zatvoriti agenciju jer na prijevaran način koristi naivnost i peleješi. DORH radi nešto.

  • piziona 15.10.2007.

    hahahahahahahahahaha,,,kakav pacijent,,hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare