To je to što me zanima!

Udruga 'Hrabro dijete' pozvala na pressicu: Iznijet ćemo istinu

Iz Udruge su pozvali na konferenciju za novinare na kojoj će, tvrde, "iznijeti istinu i argumentirane dokaze". Nadzorom su utvrđene nepravilnosti u radu Udruge
Vidi originalni članak

Nakon što je u srijedu pomoćnik ministra financija Branko Šegon izjavio kako je inspekcija naišla na nepravilnosti u radu Udruge 'Hrabro dijete' koje ukazuju na počinjenje kaznenog djela, iz Udruge su u četvrtak pozvali na konferenciju za novinare na kojoj će, tvrde, "iznijeti kompletnu istinu i argumentirane dokaze".

- Temeljem Zaključka Izvršnog odbora Udruge Hrabro dijete, a potaknuti kontinuiranim iznošenjem neistina, koristeći se navodno neslužbenim informacijama pozivamo Vas na tiskovnu konferenciju koja će se održati u četvrtak 5.12.2013. u prostorijama Udruge Hrabro dijete, Vladimira Nazora 8, Nova Gradiška, u 15 sati i 30 minuta. Poštujući Vašu borbu za pravo na pristup informacijama, a koja je temeljena Zakonom na pristup informacija, s ciljem da se ne iznose daljnje neprovjerene informacije - bit će nam izuzetno zadovoljstvo iznijeti Vam kompletnu istinu i argumentirane dokaze kojim ćemo istu potkrijepiti - poručili su iz Udruge.

Branko Šegon je rekao da je Ministarstvo financija utvrdilo da je u akciji za liječenje Nore Šitum bilo zlouporaba koje ukazuju da dio prikupljenog novca nedostaje. Pojasnio je proveden proračunski, devizni i djelomično porezni nadzor.

Jasminka Žužić iz Udruge u srijedu je za Novu TV izjavila kako bi bilo dobro da se pročešlja i račun Đane Atanasovske. - - Pozivam institucije da pročešljaju i moje privatne račune! Vjerujem da će se razočarati - izjavila je Žužić. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • perobj 06.12.2013.

    Udruge niću jako brzo i stalno traže pomoć za nekoga.Nad njma nema kontrole pa nažalost dosta toga ode osnivačima a ne onima kojima je potrebno.Zato pazite kome donirate novac ako ga imate dajte ga onda direktno onom kome je potreban.

  • anita blažević 06.12.2013.

    ako si ukrala pare sigurno ih ne buš stavila na svoj račun. od koga ta udruga radi budale. pa nisu ljudi tak naivni. svakog tko je kriv, stići će kazna.

  • user_60928 06.12.2013.

    Ne vjerujem toj ženi,ne vjerujem udrugama,ne vjerujem čak ni društvima za zaštitu životinja.Vjerujem samo anonimnim dobročiniteljima ostalo je samo laž ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare