Obavijesti

News

Komentari 62

Udruga 'Hrabro dijete' pozvala na pressicu: Iznijet ćemo istinu

Udruga 'Hrabro dijete' pozvala na pressicu: Iznijet ćemo istinu
3

Iz Udruge su pozvali na konferenciju za novinare na kojoj će, tvrde, "iznijeti istinu i argumentirane dokaze". Nadzorom su utvrđene nepravilnosti u radu Udruge

VIDEO

Nakon što je u srijedu pomoćnik ministra financija Branko Šegon izjavio kako je inspekcija naišla na nepravilnosti u radu Udruge 'Hrabro dijete' koje ukazuju na počinjenje kaznenog djela, iz Udruge su u četvrtak pozvali na konferenciju za novinare na kojoj će, tvrde, "iznijeti kompletnu istinu i argumentirane dokaze".

- Temeljem Zaključka Izvršnog odbora Udruge Hrabro dijete, a potaknuti kontinuiranim iznošenjem neistina, koristeći se navodno neslužbenim informacijama pozivamo Vas na tiskovnu konferenciju koja će se održati u četvrtak 5.12.2013. u prostorijama Udruge Hrabro dijete, Vladimira Nazora 8, Nova Gradiška, u 15 sati i 30 minuta. Poštujući Vašu borbu za pravo na pristup informacijama, a koja je temeljena Zakonom na pristup informacija, s ciljem da se ne iznose daljnje neprovjerene informacije - bit će nam izuzetno zadovoljstvo iznijeti Vam kompletnu istinu i argumentirane dokaze kojim ćemo istu potkrijepiti - poručili su iz Udruge.

Branko Šegon je rekao da je Ministarstvo financija utvrdilo da je u akciji za liječenje Nore Šitum bilo zlouporaba koje ukazuju da dio prikupljenog novca nedostaje. Pojasnio je proveden proračunski, devizni i djelomično porezni nadzor.

Jasminka Žužić iz Udruge u srijedu je za Novu TV izjavila kako bi bilo dobro da se pročešlja i račun Đane Atanasovske. - - Pozivam institucije da pročešljaju i moje privatne račune! Vjerujem da će se razočarati - izjavila je Žužić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...