To je to što me zanima!

Uginulo više od pola jegulja zaplijenjenih u zračnoj luci

Jegulje su prije mjesec dana privremeni dom našle u Zoološkom vrtu, a tada ih je bilo 252.000. Pola jegulja uginula je u roku od tri dana otkako su stigle u ZOO vrt i to zbog pakiranja i krijumčarenja
Vidi originalni članak

Nakon nesvakidašnjeg ulova hrvatskih carinika na zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman, kada su prošlog mjeseca ulovili dvojicu Južnokorejaca s 250.000 jegulja u prtljazi, te iste jegulje završile su na skrbi u Zoološkom vrtu u Zagrebu. Kako RTL doznaje, dio životinja je uginuo, a radi se o strogo zaštićenoj europskoj vrsti jegulja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BILE U KOFERIMA: VRIJEDE 3 MILIJUNA KN Koreanci su htjeli iz Hrvatske prošvercati 252 tisuće jegulja!

Jegulje su prije mjesec dana privremeni dom našle u Zoološkom vrtu, a tada ih je bilo 252.000. Sada ih je, neslužbeno doznaje RTL, upola manje. Iz Zoološkog vrta odgovora nema, no stigla je potvrda iz Ministarstva zaštite okoliša.

NIJE IM PRVI PUT Istražni zatvor za švercere: Jegulje su nosili u Vijetnam?

Iz resornog Ministarstva kažu kako je polovica jegulja uginula u roku od tri dana otkako su stigle u ZOO vrt i to zbog pakiranja i krijumčarenja. Uz to, dio jedinki bio je pozitivan na virus, inače odgovoran za ugibanje jegulja na japanskim uzgajalištima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ZMIJA1 12.03.2019.

    kome trebaju jegulje u Hr?

  • nori 🖖 12.03.2019.

    Nismo dočekali da budu na akciji u Konzumu

  • mlinarica 12.03.2019.

    Ako ne znate što bi s jeguljama, niste ih trebali ni zaplijeniti. Moglo se pronaći i razumnije rješenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare