To je to što me zanima!

Ugradio propeler na 'Bubu' jer tako troši manje goriva

Već se duže bavim raznim inovacijama. Zadnje što sam napravio je auto s propelerom. Prijavio sam izum i čekam da dobijem patent, kaže čitatelj
Vidi originalni članak

S propelerom ekperimentiram zadnja dva mjeseca. Kad se on uključi, motor se rastereti, a automobil dobije dodatnu snagu, rekao je naš čitatelj Eugen Pereti iz zagrebačkog naselja Jarun koji je snimio fotografiju.
- Zbog toga 'Buba' troši manje goriva što je danas svima jako važno. No moj izum još nije gotov i trebat ću nekoliko tjedana da ga dovršim odnosno da na njega stavitm zaštitnu mrežu. Izum sam prijavio i nadam se da ću uskoro dobiti patent - kaže Pereti. Dodaje kako ima i svoju radionu u kojoj sklapa automobile.
- Nabavljam stare 'Bube' pa ih rastavljam i radim nove. Nedavno sam počeo raditi i jedan džip - objašnjava Pereti. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mayhem26 12.09.2008.

    Jel to on stavio motoric od brisača iza?Ma mislim daaaaaajjjjjj nemoj me je..ti.

  • classic 11.09.2008.

    Ne izmisljaj toplu vodu. I ja sam imao ideju o automobilu na neiscrpan izvor energije pa je to samo ostalo na ideji i jednoj blesavoj skici. I skidaj to s auta dobro ti kaze balun, da ne otkines kome glavu.

  • A1977 11.09.2008.

    Ljudi u Hrvatskoj su toliko ocajni placama i poskupljenjima da smisljaju kojekakve gluposti kako bi ustedili koju kunu....ako mu pomaze naka mu je sa srecom. Glupo izgleda, ali mislim da bi trebalo komentirat stanje u Hrvatskoj, a ne neciji \"bedast\" izum!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare