To je to što me zanima!

Ugušila se u kupaonici: 'Samo želim da budu kažnjeni oni koji su odgovorni za smrt moje Ene'

Državno odvjetništvo u Vukovaru ovaj tjedan je za njezinu smrt optužilo pet osoba i dvije tvrtke. Tereti ih se za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti
Vidi originalni članak

Samo želim da odgovorni za Eninu smrt budu kažnjeni jer nitko od njih nije radio svoj posao po zakonu, kaže nam Ljiljana Strepački, Enina majka. Njezina kći je 3. ožujka 2019. preminula tijekom tuširanja zbog udisanja ugljičnog monoksida. Da nešto nije u redu s Enom prvi je shvatio njezin godinu dana stariji brat koji je u kupaonici čuo tup zvuk pada. Dozivao je sestru kako bi provjerio je li u redu, a kako mu nije odgovarala, pozvao je mamu. Provalili su i zatekli Enu kako leži u kadi bez znakova života. Mama Ljiljana uzalud je pokušavala oživjeti kćer reanimacijom, no uzalud. Već je bila mrtva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.12.2021.

    Jadna cura,ovakav nemar treba proci strogo kaznjeno jer ovakvih slucaja u nas rvtaina ima puno!!Institucije ne rade svoj posao kako treba!!!Sve zato jer se zaposlajava brat,rodjak itd...Sve vecinom polupismeni ljudi koji nam vode ovu sad vec na dobrom putu propalu drzavu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare