To je to što me zanima!

Uhićen je 'makro iz Malinske': Djevojku silio na prostituciju

Splitska policija uhitila je M.P.(51) zbog sumnje u trgovinu ljudima. Sumnjiče ga da je na području Splita, Pule i Rijeke organizirao prostituciju za jednu djevojku
Vidi originalni članak

Splitska policija uhitila je M.P.(51) zbog sumnje u trgovinu ljudima. Naime, sumnjiče ga da je u protekla četiri mjeseca na području Splita, Pule i Rijeke organizirao prostituciju za jednu djevojku, te je zbog njenog teškog emocionalnog i financijskog stanja doveo u ropski odnos.

Djevojku je puna četiri mjeseca "iznajmljivao" te joj uzimao sav novac od seksualnih usluga koje je pružala raznim klijentima. Tako je zaradio navodno čak 200 tisuća kuna.

Uz to je djevojku prisilio da digne dva kredita, te joj je uzimao i dio tog novca.

M.P. je inače poznat i kao "makro iz Malinske", a sredinom prošlog desetljeća više je puta uhićivan i zatvaran zbog organiziranja prostitucije po cijelom Jadranu. Navodno je prije nekoliko godina i vlastitu, tada maloljetnu kćer uveo u svijet prostitucije.


Idi na 24sata

Komentari 36

  • ludakvanca 16.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mutna77 16.02.2015.

    dno dna

  • sale01 15.02.2015.

    I nije M.P nego Marijan Kiprijanovski lazovi novinarski kad vec pisete onda dajte puno ime i prezime...

Komentiraj...
Vidi sve komentare