To je to što me zanima!

Uhićen jedan od najtraženijih šefova mafije Bruno Carbone: Izručili ga Italiji preko Turske

Njega su u ožujku uhitili dok je prelazio tursko-sirijsku granicu s namjerom da pobjegne prema područjima Assadovog režima. U Italiji je osuđen na 20 godina u vezi s međunarodnom trgovinom i drogom
Vidi originalni članak

Dužnosnici postrojbe specijalnih snaga Ministarstva unutarnjih poslova rekli su da su izručili Brunu Carbonea, talijanskog državljanina, Italiji preko Turske.

Carbone je u Italiji osuđen na 20 godina zatvora u vezi s međunarodnom trgovinom drogom i drugim zločinima.

Charles Lister, viši suradnik i direktor programa za borbu protiv terorizma, na Twitter profilu podijelio je fotografiju talijanskog mafijaša.

U ožujku ove godine uhićen je dok je prelazio tursko-sirijsku granicu s namjerom da pobjegne prema područjima Assadovog režima.

POSEBAN ODRED SPECIJALACA MUP osniva novi odred, bavit će se isključivo euro-kriminalom

Ispitivanja su otkrila da je talijanski državljanin došao u Tursku s ruskom putovnicom i planirao područje sirijskog režima kao svoju posljednju destinaciju.

Levant24 navodi da je Bruno Carbone ušao u oslobođena područja Idliba s meksičkom putovnicom i govorio španjolski kako bi izbjegao pozornost vlasti. 

Traženi zločinac rekao je vlastima u Idlibu da ga traže zbog proizvodnje krivotvorenih Rolex satova, pa je tako pobjegao od kazne u svojoj zemlji.

IZ KLANA VELJE NEVOLJE Droge, bombe i ubojstva: Ludi Džoni pobjegao srpskoj policiji, kažu da planira ubiti Vučića...

Nakon višemjesečne istrage i praćenja slučaja, sigurnosne službe otkrile su tragove koji ukazuju na umiješanost Carbonea u međunarodne slučajeve, poput trgovine drogom i pranja novca diljem svijeta.

Ovo je prvi slučaj izručenja SSG-a nekoj zapadnoj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare