To je to što me zanima!

Uhićen predsjednik Hrvatskih šuma: U tijeku je pretres kuće

Policija trenutno pretražuje poslovne i druge prostorije, a uhićenje Jakupčića dio je šire policijske akcije pa se očekuje da će tijekom dana biti novih privođenja
Vidi originalni članak

Krunoslav Jakupčić, predsjednik uprave Hrvatskih šuma, uhićen je u petak ujutro zbog sumnji u zlouporabu položaja.

Policija trenutno pretražuje poslovne i druge prostorije, a tijekom dana trebala bi uslijediti i nova privođenja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uhitili predsjednika Uprave Hrvatskih šuma

- Gospodin Jakupčić je uhićen, ali još nemam uvid u cijeli slučaj. Jutros su me zvali iz policije i kazali mi da je u tijeku pretres njegove kuće, a potom i službenih prostorija. Na teret mu se stavlja zlouporaba položaja i trgovanje utjecajem - kazao je za RTL.hr Jakupčićev odvjetnik, Vladimir Terešak.

- U šoku sam. Ne znam ništa o tome jer mi još uvijek radimo od kuće. Nikoga nisam uspjela dobiti telefonom pa ću otići u ured i vidjeti što se događa. Ako je tako, tijekom dana ćemo poslati službeno priopćenje - kazala je za RTL.hr glasnogovornica Ana Juričić Musa.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • 29.05.2020.

    Nabrali su se love sad će imat za odvjetnike i tako u krug.

  • surivlaj 29.05.2020.

    Issatiiboga.kradu i stabla

  • ZAPAROŽAC 29.05.2020.

    Ovo malo pred izbore čistimo kao HDZove redove ili ljude eventualno bliske stranci. Ono kao neovisno pravosuđe i mediji s njima nešto rade po naputku partije. Onda tijekom takvih suđenja i istraga samo nestane neki glavni dokaz, nakon par godina umre ključni svjedok. Optuženog vraćaju na posao uz odštetu za duševne boli i onda možeš raditi sve kao i prije. Dorh je samo levićarska marioneta koja pred svake izbore radi gore navedeno. Ovo je postalo pravilo. I više je nego znakovito za svakog realnog čovjeka kako nikoga od levičara prije samih izbora dorh nikada za ništa ne tereti, a svi znamo koji su banditi i kako su omasili brkove u pljačkama IDS,SDP,HNS,HSS,Žz,Demokrati..... Zato partijskom dorhu ništa ne vjerujem sve dok ne poćne procesuirati svoje partijske nalogodavca i postane istinski neovisno....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare