To je to što me zanima!

Uhićena Ratkić je članica HDZ-a. Evo koliko je donirala stranci

Marija Ratkić je 20-ak godina predsjednica uprave Plinare istočne Slavonije. Dugogodišnja je članica stranke HDZ te je dogurala do pozicije šefice lukrativne plinske kompanije.
Vidi originalni članak

Marija Ratkić, direktorica Plinare istočna Slavonija koja je uhićena u slučaju velike pljačke u Ini, članica je HDZ-a. Potvrdio je to jutros u programu N1 njezin odvjetnik Petar Pavković.

Ratkić je 20-ak godina predsjednica uprave Plinare istočne Slavonije. Dugogodišnja je članica stranke HDZ te je dogurala do pozicije šefice lukrativne plinske kompanije. Osim toga, ona je i donatorica stranke.

PODUZETNIČKA OBITELJ I majka uhićenog Škugora, inače trgovkinja opremom za šivanje, bavi se veleprodajom plina?

Kako pokazuju službeni podaci koje je HDZ prema zakonu morao objaviti, 2016. godine Ratkić je HDZ-u donirala 2000 kuna. 

Ratkić je tako druga ključna osoba u aferi za koju sada znamo da je članica HDZ-a, pa i donatorica stranke. HDZ-ovac je, podsjetimo, i direktor sektora plina u Ini Damir Škugor koji je, prema USKOK-u, organizator goleme pljačke u kojoj počinjena šteta iznosi čak milijardu i 50 milijuna kuna, što znači da se radi o najvećoj pljački u povijesti Hrvatske.

'POZNAVALA SAMO ŠKUGORA' Odvjetnik Marije Ratkić: Nije točno da je sve priznala. Imam informaciju da je članica HDZ-a

Član HDZ-a Škugor je, kako vjeruju istražitelji, članici HDZ-a Ratkić jeftino prodao plin, a ona ga je po istoj cijeni, uz proviziju, prodala firmi prijatelja Škugora i njegovom poslovnom partneru, čime je omogućena golema pljačka. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zoro osvetnik 91 30.08.2022.

    Nije ništa znala.... Osim uzet novac... Sve su joj namjestili, tako i mjesto predsjednika uprave PISa...

  • +KRAKEN+ 30.08.2022.

    Da li se mozete dogovorit u etiketiranju? Jerbo propagirate da su HDZovci okorijeli komunisti koji su promjenili dres preko noci onda bi bilo „lepo“ drugovi da se zahvalite titu na kadroviranju i zivotnom ucenju kako preko partije krasti milijunake iznose 😂 Antifa ❤️

  • 30.08.2022.

    Smrdljive ljudske nule i paraziti koje vjedostojno podržava ovaj sistem i vladajući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare