To je to što me zanima!

Uhićeni s 1400 kg kokaina na Azorima: Dvojica su iz Zadra?

Kako je izvijestila policija, uhićeni pripadaju zločinačkoj organizaciji prisutnoj u mnogim zemljama Europe i Južne Amerike. Kako doznajemo, droga je bila skrivena na jedrilici u spremnicima za gorivo
Vidi originalni članak

Portugalska policija je prije nekoliko dana u Atlantskom oceanu na Azorskim otocima presrela jedrilicu koja je plovila pod zastavom Britanskih djevičanskih otoka, a na plovilu su pronašli 1400 kilograma kokaina. 

Jedrilica je bila na putu od Kariba prema Europi, a policija ih je presrela južno od otoka Faial. Uhitili su tri osobe, a kako neslužbeno doznajemo, među uhićenima su i dvojica Zadrana koji su od ranije poznati policiji.

Operacija kodnog imena ''Mar Azul'' provedena je u suradnji s policijom, ratnom mornaricom i ratnim zrakoplovstvom. Uhićeni muškarci su stari između 38 i 51 godine.

Kako je izvijestila policija, uhićeni pripadaju zločinačkoj organizaciji prisutnoj u mnogim zemljama Europe i Južne Amerike. Kako doznajemo, droga je bila skrivena na jedrilici u spremnicima za gorivo u specijalnim odjeljcima upravo za te namjene.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Papatest 01.07.2018.

    Gdje bi se Hrvati bavili kriminalom

  • Velečasni 1 01.07.2018.

    Ima još takve robe. Za ovom jedrilicom plovi još desetak punih jedrilica. Nema frke.

  • 01.07.2018.

    Manje će bauljati po Zrču. Dođeš na Zrče, a tamo ko u kazalištu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare