To je to što me zanima!

'Uhićenja u akciji Agram su isplanirana tjedan dana ranije'

Ne vidim razloga zašto bi se premijer Milanović sastao s policijom dva dana prije uhićenja, komentirao je Vitomir Bijelić izjave Milijana Brkića, glavnog tajnika HDZ-a
Vidi originalni članak

Nemam informacija prema kojima se premijer Milanović sastao s djelatnicima PNUSKOK-a. Ne vidim razloga zašto bi se premijer Milanović sastao s policijom dva dana prije uhićenja kad su tehnički detalji uhićenja osumnjičenih u akciji Agram dogovoreni na sastanku održanom tjedan dana prije, a sama istraga trajala mjesecima. Rekao je to Vitomir Bijelićnačelnik Uprave kriminalističke policije u emisiji Otvoreno.

Naime, nakon akcije Agram i uhićenja Milana Bandića i njegovih suradnika u medijima su se najavljivala nova privođenja, a oglasio se i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić koji je optužio predsjednika Vlade za kontrolu policijskih akcija što je Ravnateljstvo policije odmah odbacilo, piše HRT.

Te je insinuacije sada odbacio i Bijelić.

No, Gordan Jandroković, saborski zastupnik HDZ-a,  vjeruje da Brkić ipak ima provjerene informacije

- Dokaz tome je i sam njegov poziv institucijama da provjere te navode. Uostalom, prve optužbe da premijer osobno zaustavlja neke istrage iznio je Slavko Linić. Te vrlo ozbiljne optužbe nisu došle iz HDZ-a već od visokorangiranih SDP-ovaca - rekao je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zaokica 14.11.2014.

    udbasko dijete pa sva njihova djeca su i dalje po polozajima i mlate ovim narodom napacenim revolucja jos nije dovrsena sa takvima jos ce to potrajati...!!!!!

  • Fata fatalis 13.11.2014.

    Niti premijer a niti Bijelić nisu ništa rekli ovim izjavama...prvi svojim eskiviranjem odgovora na novinarski upit, a drugi pričom o istrazi tjedan ranije a koja opet ništa ne govori, niti što demantira. Kad ovome nadodamo da PNUSKOK zapravo nitko ne kontrolira, onda nas i mora navesti na zaključak da je PNUSKOK instrumentaliziran u političke svrhe i obračune.

  • propala komunjara 13.11.2014.

    Znači počeli su se ograđivati..nemate muda Brkiću ništa reći znaći da je u pravu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare