To je to što me zanima!

Uhićeno 10 ljudi zbog sumnje na švercanje tone i pol kokaina

MUP je, ne navodeći detalje, izvijestio da je kriminalističko istraživanje usmjereno na kriminalne skupine iz domene organiziranog kriminaliteta čije se članove sumnjiči za počinjenje najtežih kaznenih djela
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova potvrdilo je u četvrtak kako je u suradnji s Uskokom i Pnuskokom okončalo kriminalističko istraživanje međunarodnog karaktera i uhitilo 10 ljudi za koje mediji pišu da su prokrijumčarili najmanje tonu i pol kokaina iz Južne Amerike.

MUP je, ne navodeći detalje, izvijestio da je kriminalističko istraživanje usmjereno na kriminalne skupine iz domene organiziranog kriminaliteta čije se članove sumnjiči za počinjenje najtežih kaznenih djela.

Policija je priopćila kako je u srijedu uhitila 10 ljudi te da su se dokazne radnje provodile na području više policijskih uprava i da je u akciji sudjelovalo stotinjak policajaca kriminalističke i interventne policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenike predala pritvorskom nadzorniku, dok je protiv njih podnijela kaznenu prijavu Uskoku.

Mediji pišu da su među uhićenima Petar Ćosić koji je 2011. uhićen u akciji Dogma zbog krijumčarenja 339 kilograma kokaina i osuđen na četiri godine zatvora te Oliver Čokara koji je prošle godine osuđen na šest i pol godina zatvora zbog krijumčarenja 800 kilograma kokaina koji je nađen među bananama u Luci Ploče.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Splitski cvit 15.04.2022.

    Izgleda da se iskreno pokajao za ono u Pločama😛

  • Dalibor0704 14.04.2022.

    4 godine zatvora za 330 kg kokaina, isplatilo se. U državama Južne Amerike dobio bi doživotno.

  • komparator 14.04.2022.

    Moj Olivere ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare