To je to što me zanima!

Uhitili 18-godišnjakinju jer je pokušala opljačkati staricu

Djevojka je ušla u otključanu kuću oštećene i tražila ju novac, a kada joj je bolesna i bespomoćna 85-godišnjakinja rekla da novca nema, osumnjičena je ispreturala stvari po kući
Vidi originalni članak

Zbog teške krađe u pokušaju, počinjene na štetu 85-godišnje žene, kazneno je prijavljena 18-godišnjakinja. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je ona 6. lipnja u poslijepodnevnim satima u mjestu Dugo Selo Lasinjsko, na području Gvozda, ušla u otključanu kuću oštećene i tražila ju novac, a kada joj je bolesna i bespomoćna 85-godišnjakinja rekla da novca nema, osumnjičena je ispreturala stvari po kući te nakon što novac nije pronašla udaljila se u nepoznatom pravcu. Zbog ove teške krađe u pokušaju, koju je počinila iskoristivši bespomoćnost i teško stanje oštećene, osumnjičena je uz kaznenu prijavu u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sol 24.06.2017.

    Ljudi moji prosaca sve vise, a nitko nece prijaviti jer se boji, kazu anonimno a ono ti dodje na vrata pa ga dovede dali je to taj i sad ti reci da je, a sutra ce ti gorit kuca ili!

  • 23.06.2017.

    Ma citam ovo i ne virujem svojim ocima😆. Zar je moguce da se ovo nije dogodilo u splitu?

  • trinker 23.06.2017.

    Sramota da sa 85 godina života nema novaca, što je radila gdje je bila ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare