To je to što me zanima!

Uhitili 4 dilera: Švercali kokain iz Njemačke i Hrvatske u BiH

Trojica bosanskohercegovačkih i jedan albanski državljanin uhićeni su na području Ljubuškog, te je obavljen pretres na tri lokacije zbog sumnje da su krijumčarili kokain
Vidi originalni članak

Pripadnici državne policijske agencije (SIPA) uhitili su u srijedu na području Županije Zapadnohercegovačke četvoricu narkodilera i prekinuli lanac krijumčarenja kokaina iz Hrvatske i Njemačke u Bosnu i Hercegovinu, priopćila je SIPA.

Trojica bosanskohercegovačkih i jedan albanski državljanin uhićeni su na području Ljubuškog, te je obavljen pretres na tri lokacije zbog sumnje da su ove osobe kao pripadnici organizirane kriminalne skupine 'obavljali neovlašteni promet opojne droge kokain s područja Hrvatske i Njemačke na područje BiH'.

U priopćenju se objašnjava da su nakon transporta drogu distribuirali u količinama od pet do 100 grama krajnjim preprodavačima i potrošačima na području Hercegovačko-neretvanske i i Zapadnohercegovačke županije. 

Policija dodaje da su prigodom pretresa pronađeni i privremeno oduzeti mobilni telefoni, kartice SIM, pakiranje bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "kokain“ i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Uhićene osobe bit će privedene u službene prostorije SIPA-e, gdje će se provesti kriminalistička obrada nakon čega će se po uputama postupajućeg državnog odvjetnika odlučiti o određivanju mjera pritvora.

SIPA navodi da je akcija provedena zajedno s policijskim agencijama Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije i granične policije te da je više osoba pozvano u službene prostorije SIPA-e i MUP-a Zapadnohercegovačke županije, gdje će biti saslušani kao svjedoci. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mede 19.05.2016.

    ne čudime to za hercegovce,on će ti uz pomoć boga i dite zaklat.

  • user_130878 19.05.2016.

    ko ce nego olos sipci i bosanci

  • 19.05.2016.

    Maminjo se grebe od jada... Shebali mu posiljku

Komentiraj...
Vidi sve komentare