To je to što me zanima!

Uhitili bandu dilera: Mladić (24) osmislio pakleni plan, heroin i 'travu' su sakrili u suhozidima

Organizirali su kupovinu amfetamina, heroina i marihuane od nepoznatih ljudi. Drogu su transportirali do mjesta Vučevica, u blizini izlaza s autoceste. U suhozidima su uzidali posude u kojima su skrivali drogu
Vidi originalni članak

Splitska policija uhitila je šest ljudi u dobi od 22 do 30 godina zbog posjedovanja i dilanja te zločinačkog udruživanja. Policija je u koordinaciji s Uskokom više mjeseci radila na slučaju.

Uhićeni su muškarac stari 22, 24, 26, 27 i 30 godina te djevojka (25). Jedan od njih, 24-godišnjak, sumnjiči se da je od početka veljače na području Splitsko-dalmatinske županije osmislio plan te se udružio s drugima kako bi preprodavali drogu.

Udružili su se u zločinačku organizaciju zbog krijumčarenja i preprodaje droge, organizirali kupovinu amfetamina, heroina i marihuane od nepoznatih ljudi. Drogu su transportirali do mjesta Vučevica, u blizini izlaza s autoceste, gdje su izradili mjesta za skrivanje droge, takozvane 'štekove' u suhozidima. U njih su uzidali posude u kojima su skrivali drogu.

Sumnje se da su od veljače do srpnja prokrijumčarili i preprodali ukupno tri kilograma marihuane, jedan kilogram heroina i tri kilograma amfetamina.

Policija im je pretražila domova, prostorija i vozila. Pronašli su i oduzeli 1026 grama amfetamina, 1162 grama heroina, 435 grama smjese paracetamola i kofeina koja se koristi kao punilo za povećanje mase heroina, više mobitela i jedan pištolj sa šest komada streljiva.

Protiv šestorke su podnijeli kaznenu prijavu i predali ih pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • delalija 01.08.2020.

    Bitno da se radi

  • 31.07.2020.

    Ma zamisli ti tog masterminda 😂😂😂😂 ispada da su murijaci jos pametniji od toga...a *lupi jedni i drugi 🤦🏻‍♂️

  • antonio68 31.07.2020.

    Gledali su Shawshank redemption, pa sakrivali u suhozidu

Komentiraj...
Vidi sve komentare