To je to što me zanima!

Uhitili divljake koji su cipelarili mladića (21) na Horvaćanskoj

Policija je mladiće stare 22 i 21 godinu prijavila zbog nasilničkog ponašanja na štetu 21-godišnjaka i 38-godišnjaka. Prava je sreća što su obojica samo lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 21 godinu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje na štetu 21-godišnjaka i 38-godišnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sumnjiče ih da su 29. ožujka oko 1.30 sati na Horvaćanskoj cesti, na livadi pokraj parkirališta benzinske postaje, verbalno i fizički napali 21-godišnjaka. Više puta su ga udarili u glavu i tijelo od kojih je udaraca pao na tlo, gdje su ga nastavili brutalno "cipelariti" nogama po glavi i tijelu.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Stravična snimka iz Zagreba: Cipelarili ga, mogli su ga ubiti

 Odmah nakon toga osumnjičeni su se udaljili do benzinske postaje. Tamo su se posvađali, ovaj put s 38-godišnjakom, te su i njega više puta udarili po glavi i tijelu. Od siline udaraca i on je pao na tlo gdje su ga nastavili udarati nogama po glavi i tijelu.

- Takvim nasiljem na javnom mjestu, osumnjičeni su doveli obojicu muškaraca u ponižavajući položaj te ih pri tome lakše ozlijedili - kažu iz zagrebačke policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policija je nasilnike predala pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Na snimci koju smo dobili dvojica prebijaju trećeg koji leži. Izmjenjuju se, malo jedan, malo drugi. Udaraju ga po tijelu, ali što je zastrašujuće, gađaju ga i u glavu što u ovakvim situacijama može biti kobno.

Prava je sreća što je mladić samo lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • ekstraglupinovinari 03.04.2020.

    A da mi dodu u ruke pa da vide kakva bi im presuda bila. Ne pomogne im niti kbc rebro

  • papilon100 03.04.2020.

    Temelji ove drzave su abolicija najgorim masovnim zlocinima.Primjer kapetan Dragan pametnom dosta a glupima to nemoguce objasnit

  • japanokinez 03.04.2020.

    Taman da bi mi to bilo zadnje, niti jedan od te dvojice vise nikada ne bi nikoga mogao cipelariti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare