Obavijesti

News

Komentari 95

Uhitili divljake koji su cipelarili mladića (21) na Horvaćanskoj

Uhitili divljake koji su cipelarili mladića (21) na Horvaćanskoj
3

Policija je mladiće stare 22 i 21 godinu prijavila zbog nasilničkog ponašanja na štetu 21-godišnjaka i 38-godišnjaka. Prava je sreća što su obojica samo lakše ozlijeđeni

VIDEO

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 21 godinu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje na štetu 21-godišnjaka i 38-godišnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

tučnjava horvaćanska 00:46

Sumnjiče ih da su 29. ožujka oko 1.30 sati na Horvaćanskoj cesti, na livadi pokraj parkirališta benzinske postaje, verbalno i fizički napali 21-godišnjaka. Više puta su ga udarili u glavu i tijelo od kojih je udaraca pao na tlo, gdje su ga nastavili brutalno "cipelariti" nogama po glavi i tijelu.

Stravična snimka iz Zagreba: Cipelarili ga, mogli su ga ubiti
Stravična snimka iz Zagreba: Cipelarili ga, mogli su ga ubiti

 Odmah nakon toga osumnjičeni su se udaljili do benzinske postaje. Tamo su se posvađali, ovaj put s 38-godišnjakom, te su i njega više puta udarili po glavi i tijelu. Od siline udaraca i on je pao na tlo gdje su ga nastavili udarati nogama po glavi i tijelu.

- Takvim nasiljem na javnom mjestu, osumnjičeni su doveli obojicu muškaraca u ponižavajući položaj te ih pri tome lakše ozlijedili - kažu iz zagrebačke policije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policija je nasilnike predala pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Na snimci koju smo dobili dvojica prebijaju trećeg koji leži. Izmjenjuju se, malo jedan, malo drugi. Udaraju ga po tijelu, ali što je zastrašujuće, gađaju ga i u glavu što u ovakvim situacijama može biti kobno.

Prava je sreća što je mladić samo lakše ozlijeđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature