To je to što me zanima!

Uhitili ga zbog ubojstva žene: Što je Zoran govorio o Jeleni

Dan nakon izlaska iz reality showa Zadruga, policija je uhitila Zorana Marjanovića zbog ubojstva supruge, pjevačice Jelene Marjanović.
Vidi originalni članak

Srbijanska policija u petak je uhitila Zorana Marjanovića, zbog ubojstva supruge, pjevačice Jelene Marjanović. Ona je ubijena 2. travnja prošle godine, a dan kasnije njeno je tijelo pronađeno u kanalu u Borči. Dokaza nije bilo, ali od prvog dana dio javnosti sumnju je bacio na supruga, a jedan od razloga je bio taj što je tek navečer prijavio nestanak, prenosi Blic.

Tijekom proteklih 17 mjeseci Marjanović je govorio kako želi dokazati da nije monstrum i da čeka da se uhvati ubojica 'zbog gnjusnog zločina koji je počinio'. Govorio je i kako je njegova Jelena naletjela na 'bolesnika koji ju je ubio'. Uporno je tvrdio kako ne zna tko je ubio Jelenu, ali ni koji bi motiv bio za ubojstvo. 

- Velika nepravda bi bila da se izvuče. Neće se izvući sigurno, svi ćemo se pobrinuti za to - rekao je Marjanović u jednom intervjuu, ali se cijelo vrijeme trudio i prikazati kako surađuje s policijom. Tako je i šest mjeseci nakon ubojstva rekao 'što god da je potrebno policiji, mi smo tu'. 

Govorio je i kako je umoran od nagađanja i potencijalnih sumnjivaca, a potom je rekao kako će vjerovati samo kad ga pozove policija i kaže mu tko je ubojica. Tvrdio je kako ju je ubio poznanik iz Borče, psihopat s dobrim poznavanjem terena. 

- Da sam je mogao zaštititi na bilo koji način, ja bih žrtvovao svoj život. Nitko me ne bi zaustavio da sam ga vidio. Jedan od nas dvojice bi otišao u zatvor, a drugi bi bio mrtav. Mene može razumjeti samo onaj kome je voljeni ubijen. Već godinu dana osjećam neopisivu boli gnjev i čekam da vidim tko je monstrum koji je brutalno ubio Jecu - rekao je Zoran.

U svibnju je potom govorio kako sluti da bi policija svakog trena mogla otkriti ubojicu i da bi zbog toga bio najsretniji na svijetu jer bi njegova agonija bila gotova. 

Prije ulaska u reality show 'Zadruga' Marjanović je rekao da mu je motiv ulaska u emisiju da pokaže ljudima da nije monstrum i ubojica - a ne novac. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • dundu 17.09.2017.

    i meni izgleda tip kao retard,ali to što ga je policija uhapsila ništa ne znači.od policije do krivca je dug put

  • malešić pavica 17.09.2017.

    tko se glasa taj i poprdasa,napad je najbolja obrana

  • 17.09.2017.

    ja bi se kladija da je nije on ubija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare