Obavijesti

News

Komentari 77

Uhitili ga zbog ubojstva žene: Što je Zoran govorio o Jeleni

Uhitili ga zbog ubojstva žene: Što je  Zoran govorio o Jeleni
1

Dan nakon izlaska iz reality showa Zadruga, policija je uhitila Zorana Marjanovića zbog ubojstva supruge, pjevačice Jelene Marjanović.

VIDEO

Srbijanska policija u petak je uhitila Zorana Marjanovića, zbog ubojstva supruge, pjevačice Jelene Marjanović. Ona je ubijena 2. travnja prošle godine, a dan kasnije njeno je tijelo pronađeno u kanalu u Borči. Dokaza nije bilo, ali od prvog dana dio javnosti sumnju je bacio na supruga, a jedan od razloga je bio taj što je tek navečer prijavio nestanak, prenosi Blic.

Tijekom proteklih 17 mjeseci Marjanović je govorio kako želi dokazati da nije monstrum i da čeka da se uhvati ubojica 'zbog gnjusnog zločina koji je počinio'. Govorio je i kako je njegova Jelena naletjela na 'bolesnika koji ju je ubio'. Uporno je tvrdio kako ne zna tko je ubio Jelenu, ali ni koji bi motiv bio za ubojstvo. 

- Velika nepravda bi bila da se izvuče. Neće se izvući sigurno, svi ćemo se pobrinuti za to - rekao je Marjanović u jednom intervjuu, ali se cijelo vrijeme trudio i prikazati kako surađuje s policijom. Tako je i šest mjeseci nakon ubojstva rekao 'što god da je potrebno policiji, mi smo tu'. 

Govorio je i kako je umoran od nagađanja i potencijalnih sumnjivaca, a potom je rekao kako će vjerovati samo kad ga pozove policija i kaže mu tko je ubojica. Tvrdio je kako ju je ubio poznanik iz Borče, psihopat s dobrim poznavanjem terena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da sam je mogao zaštititi na bilo koji način, ja bih žrtvovao svoj život. Nitko me ne bi zaustavio da sam ga vidio. Jedan od nas dvojice bi otišao u zatvor, a drugi bi bio mrtav. Mene može razumjeti samo onaj kome je voljeni ubijen. Već godinu dana osjećam neopisivu boli gnjev i čekam da vidim tko je monstrum koji je brutalno ubio Jecu - rekao je Zoran.

U svibnju je potom govorio kako sluti da bi policija svakog trena mogla otkriti ubojicu i da bi zbog toga bio najsretniji na svijetu jer bi njegova agonija bila gotova. 

Prije ulaska u reality show 'Zadruga' Marjanović je rekao da mu je motiv ulaska u emisiju da pokaže ljudima da nije monstrum i ubojica - a ne novac. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke