To je to što me zanima!

Uhitili liječnika, sumnjaju da je u bolnici obljubio pacijenta...

Posebno ističemo da je za nas pacijent svetinja i poduzimamo sve da se zaštiti integritet pacijenta u ovoj ustanovi, rekao je direktor klinike. pacijent kojeg je navodno napastvovao liječnik je otac dvoje djece...
Vidi originalni članak

D. G,, načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, uhićen je zbog sumnje da je počinio obljubu nad pacijentom, potvrđeno je Nezavisnim novinama.

Neslužbeno, pacijent je muškarac, otac dvoje djece.

- Jutros smo od strane dežurnog osoblja obaviješteni da se zaposleni radnik prema pacijentu ponašao neetično i odmah smo obavijestili nadležne organe MUP-a RS kako bi se slučaj detaljno ispitao. Naša ustanova maksimalno stoji na raspolaganju nadležnim institucijama u utvrđivanju pune istine i odgovornosti i ako se utvrdi odgovornost, nitko od osoblja neće biti pošteđen - rekao je za "Nezavisne" Vlado Đajić, direktor UKC RS.

- Posebno ističemo da je za nas pacijent svetinja i poduzimamo sve da se zaštiti integritet pacijenta u ovoj ustanovi - rekao je Đajić.

On je negirao navode da se radi o maloljetnom pacijentu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • histria0@yahoo.com 20.01.2020.

    Znači, s popova prešlo na doktore. Slučaj popa Kačavende za kojeg zna policija, SPC, Brnabićka, Vučić i nikom ništa.

  • rdg 20.01.2020.

    Mozda je to dio terapije??? Kod nas je, po tumačenju suca, prst u paksu izjednacen sa pozdravom...

  • 20.01.2020.

    zar ne bi natpis "Полиција" koja je u tkzv. "republici srpskoj" koja je u BIH imati dvojezicne natpise(cirilica/latinica)??!! mislim da bi to bilo ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare