To je to što me zanima!

Uhitili perverznjaka koji je slikao djecu u Portugalu

Portugalska policija uhitila je britanskog turista (48) koji je slikao djecu na plaži 80 km od grada Praia da Luz gdje je nestala Madeleine McCann
Vidi originalni članak

Portugalska policija uhitila je britanskog turista (48) koji je slikao djecu na plaži 80 km od grada Praia da Luz gdje je nestala Madeleine McCann u svibnju 2007. godine. Tri para roditelja primijetio je perverznjaka, piše The Sun. Policija je našla 'mnogo' fotografija djece od osam do 15 godina starosti. U Portugalu je ilegalno slikati djecu bez dopuštenja njihovih roditelja. Pustili su ga uz jamčevinu do pojavljivanja na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Rombie 21.08.2010.

    a našem drkađiji od prije par dana su dali prekršajnu prijavu, a novinari mu još prekrili lice i stavili samo inicijale...jao jao

  • user_1873 21.08.2010.

    dobro da i pedofili ne traže svoja neka prava ko homoseksualci,a mi da nebi bili kakti mrzitelji,zaostali ,morali bi im pljeskat i klimat glavama kako je to ok.fuj..

  • plavuša13 21.08.2010.

    Pa sasvim je normalna stvar (u normalnom svijetu) da ti nitko nesmije slikat dijete bez tvog dopustenja.Samo kod nas su pedofili,silovatelji,ubojice i drkadzije zasticeni ko licki medvjedi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare