To je to što me zanima!

Uhitili radnika hotela koji je pred kamerama prijetio smrću Legazu zbog rušenja ograde

S obzirom na to da je osumnjičenik tijekom jučerašnjeg dana bio nedostupan policiji zbog odsutnosti izvan Hrvatske, za njim je raspisana potraga te je uhićen tijekom današnjeg dana, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija izvijestila je u ponedjeljak da su uhitili 61-godišnjaka, inače radnika hotelskog kompleksa, zbog napada na Igora Legaza (63) i to pred televizijskim kamerama. 

Legaz je u nedjelju policiji prijavio napad koji se dogodio na njega tijekom snimanja televizijskog priloga oko rušenja zida na pomorskom dobru dan ranije u Ulici Nika i Meda Pucića. Policija je obavila istraživanje te su utvrdili sumnju da je radnik (61) kompleksa prišao Legazu i bez povoda uputio ozbiljne prijetnje smrću nakon čega je na njega i fizički nasrnuo, pri čemu Legaz nije zadobio ozljede.

INCIDENT U DUBROVNIKU Radnik hotela napao Legaza zbog rušenja ograde do plaže: 'Doletio je i primio me za vrat...'

S obzirom na to da je osumnjičenik tijekom jučerašnjeg dana bio nedostupan policiji zbog odsutnosti izvan Republike Hrvatske, za njim je raspisana potraga te je uhićen tijekom današnjeg dana.

SVE ZABILJEŽILE KAMERE VIDEO Policija istražuje napad radnika hotela na profesora Legaza usred snimanja emisije

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje osumnjičeni 61-godišnjak će, tijekom današnjeg dana, uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Delboy Trotter 28.08.2023.

    Dajte mi crveni karton :)

  • ćiribu_ćiriba 28.08.2023.

    Koja faca ovaj lik, primio ga u choke hold i nije tapkao

  • IvanHr 28.08.2023.

    Nadam se da tog 61-godišnjeg radnika gazda dobro plaća ili dobro ucjenjuje kad za njega ide i u zatvor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare